KONYAGİAD'dan Konyaspor Kulübü Başkanı Korkmaz'a ziyaret

KONYAGİAD'dan Konyaspor Kulübü Başkanı Korkmaz'a ziyaret
 Editör
KONYAGİAD Yönetim Kurulu, Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Yönetim Kurulu, Konyaspor’un 27 Kasım 2023 Tarihinde Yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Başkanlığına Seçilen Ömer Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Baykara, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ramazan Yaşar, Şakir Dinçer, Çağlayan Koyuncu, Arif Talha Olçar, Fatma Nur Ünlübay, Nihat Ekmekci, Taner Çolak, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Murat Olgun ve Mustafa Tığlıoğlu Katıldı.

a2.jpg

Ziyarette, Konyaspor'un yeni başkanı Ömer Korkmaz'a hayırlı olsun dileklerini ileten KONYAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, "Konyaspor, Konya'nın en önemli markalarından birisidir. Konyaspor'un başarısı, Konya'nın başarısıdır. Ömer Korkmaz'ın Konyaspor başkanlığına seçilmesi, Konyaspor için önemli bir gelişmedir. Bu doğrultuda, Konyagiad olarak Konyaspor'un başarısı için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız ve her zaman yanında olacağız. Yeni dönemde Konyaspor'un başarılarının artarak devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

a1.jpg

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Konyaspor, Konya'mızın ortak değeridir. Bu değeri birlikte daha ileriye taşıyacağız. Konyaspor'un başarısı için her türlü desteği vermeye hazır olan Konya Genç İş İnsanları Derneği’ne (KONYAGİAD) teşekkür ediyorum. Konyaspor'u daha da ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.