Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan taraftara destek çağrısı

Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan taraftara destek çağrısı
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 2-0'lik Corendon Alanyaspor mağlubiyetinin ardından taraftarlardan destek isteyerek, "Biz taraftarlarımızla birlikte başarılar elde edeceğiz" dedi.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Corendon Alanyaspor’u konuk etti. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki karşılaşmadan yeşil-beyazlılar 2-0 mağlup ayrıldı. Mücadelede özellikle maraton tribünden oyunculara ve Teknik Direktör Fahrudin Omerovic’e tepki geldi. Alanyaspor maçında beklenenin çok uzağında bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılarda taraftarlar takıma tepki gösterip ıslarken Alanyaspor’u her iki gol sonrası alkışladı. Oyundan alınırken Soner Dikmen’e sert tepki gösteren yeşil-beyazlı taraftarlara Soner de cevap verdi. Soner’i takım arkadaşları da sakinleştirdi. Kaleci Deniz Ertaş da özel tepki alan oyuncular arasında yer aldı. Taraftarlar “formayı çıkarın gidin” şeklinde tezahürat yaptı.

ÖMER KORKMAZ: TARAFTAR DESTEK OLMALI

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, taraftarlardan destek isteyerek, “Biz taraftarlarımızla birlikte başarılar elde edeceğiz. Konyaspor yönetimi bu zor süreçte görev almışken taraftarlarımızın da bize destek olması lazım” dedi. Beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ve bu skordan üzüntü duyduklarını söyleyen Korkmaz şu ifadeleri kullandı:

“Taraftarlarımızın bugün buraya muhtemelen geliş amacı; 3 puanı da alıp artık biraz daha nefes alalım, rahatlamak olabilir. Bunun verdiği stres ile birlikte heyecan da vardı. Ama maalesef bugün takımımız hiç beklemediğimiz bir oyun oynadı. Ama bununla birlikte şu gerçeği görmezden gelemeyiz. Şu anda bizim elimizdeki takım bu, yapımız bu, bu oyuncularla lige devam etmek zorundayız. Özellikle taraftarlarımızdan ricam; Konyaspor yönetimi olarak elimizden gelen her şeyi, maddi manevi anlamda yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Gerçekten anlatmak zor oluyor ama taraftarlarımızın yaşadıklarının mislini içimizde yaşıyoruz. Onlara karşı da sorumluluk duygumuz var. Biz taraftarlarımızla birlikte başarılar elde edeceğiz. Konyaspor yönetimi bu zor süreçte görev almışken taraftarlarımızın da bize destek olması lazım.”

Korkmaz, "Yönetim olarak elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Başarıyı taraftarımızla elde edeceğiz. Onlar bizim kardeşlerimiz. Biz zor bir süreçte görev almışken, onların da bize destek olması lazım. Oyuncu iyi veya kötü oynar. Maç oynanırken tepki vermenin bize bir faydası olmuyor." şeklinde konuştu.

Korkmaz, taraftarların rakip takımın golünü alkışlamalarını doğru bulmadığını ve takımın ihtiyacı olan şeyin destek olduğunu aktardı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.