Konyaspor, Eskişehirspor’u yemekte ağırladı

Konyaspor, Eskişehirspor’u yemekte ağırladı
Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi, Konyaspor U16 ile Eskişehirspor U16 maçının ardından rakip takımı yemekte ağırladı

Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi, mücadele ettiği Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U16 Ligi’nin 3. haftasında kardeş takım Eskişehirspor’u ağırladı. Yeşil-beyazlılar maçtan 3-2 mağlup ayrılsa da, saha dışındaki ve içindeki dostluk devam etti. Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi, maçın ardından rakip Eskişehirspor’u yemeğe götürdü. Eskişehirspor’un genç oyuncuları, bir kez daha meşhur Konya etliekmeğinin tadına baktı.

‘ESKİŞEHİRSPOR’UN HEP YANINDAYIZ’

Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Eskişehirspor büyük bir camia. Konyaspor olarak kardeş takımımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Eskişehirspor kulübü ve taraftarı ile ebedi dostluğumuz devam edecektir” denildi.

BORÇLAR ERTELENMİŞTİ

Konyaspor, transfer döneminde lisans sorunu yaşayan Eskişehirspor A takımı için de Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurmuş, geçmiş dönemden kendisine olan borçlarını ertelemek istediklerini ilgili makamlara iletmişti.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.