Konyaspor için çoğu gitti, azı kaldı

Konyaspor için çoğu gitti, azı kaldı
 Muhabir
Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-0 mağlup eden Konyaspor, ligde kalma yolunda önemli bir adam daha attı

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-0 mağlup eden TÜMOSAN Konyaspor, ligde kalma yolunda önemli bir adam daha attı. Yeşil-beyazlılar bu galibiyetle birlikte ligin bitimine 6 hafta kala düşme hattıyla puan farkını 6’ya çıkardı.

DÜŞME POTASI KAYBETTİ

Düşme potasında yer alan takımlardan Fatih Karagümrük sahasında Fenerbahçe’ye 2-1, Pendikspor, konuk ettiği Başakşehir'e 3-2, Gaziantep FK ise deplasmanda MKE Ankaragücü'e 3-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Süper Lig’e vedaya hazırlanan İstanbulspor ise Hatayspor’u 3-0 yenerek sürpriz bir sonuca imza attı.

2 GALİBİYET DAHA

Gelinen tabloda ligde kalmak için Konyaspor’a 42 puan rahat yetecek gibi gözüküyor. Yeşil-beyazlılar bu doğrultuda 2 galibiyet daha alarak düşme kelimesini lügatinden çıkarmak istiyor. Bu hafta Alanyaspor’u ağırlayacak yeşil-beyazlılar ardından deplasmanda oynayacağı Sivasspor’u da mağlup ederek son 4 haftaya rahat bir şekilde girmek istiyor.

MAYIS AYINA RAHAT GİRMEK İSTİYOR

Konyaspor, mayıs ayında ise Fenerbahçe, Samsunspor ve Galatasaray’la iç sahada Kayserispor’la ise deplasmanda karşı karşıya gelecek. Hem şampiyonluk hem de küme düşme mücadelesinin tavan yapa cağı mayıs ayı stresini yaşamak istemeyen yeşil-beyazlılar nisan performansıyla bu aya büyük ölçüde rahatlamış olarak girmeyi hedefliyor.

KONYASPOR’UN KALAN MAÇLARI

  • Alanyaspor
  • Sivasspor (D)
  • Fenerbahçe
  • Samsunspor
  • Kayserispor (D)
  • Galatasaray

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.