Konyaspor, Sivasspor’u konuk edecek

Konyaspor, Sivasspor’u konuk edecek
Sivasspor’u ağırlayacak Konyaspor'a hedef mutlak galibiyet

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasının kapanışında bugün EMS Yapı Sivasspor’u ağırlayacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Hüseyin Aylak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak. Konyaspor, Tugay Kaan Numanoğlu'nun yönettiği maçlarda mağlup olmadı. Numanoğlu ile birlikte 4 maçta boy gösteren yeşil-beyazlılar, bunlardan 1 galibiyet, 3 beraberlikle sahadan ayrıldı.

ARALARINDA 1 PUAN VAR

Konyaspor, geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 14 puan topladı ve 15. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar ise 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucu elde ettiği 15 puanla 13. sırada bulunuyor.

28. RANDEVU

Konyaspor ile Sivasspor, bugünkü maçla beraber Süper Lig tarihinde 28. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 27 mücadelede Konyaspor 8 kez sahadan galip ayrılırken, Sivasspor ise 10 defa sahadan 3 puanla ayrıldı. İki ekip 9 karşılaşmada ise yenişemedi.

Konyaspor Kulübü maç öncesi “SEVMİŞİZ SEVDANIN ÖTESİNDE…” paylaşımı yaptı

KONYA’DAKİ MAÇLAR

Konyaspor rakibi Sivasspor’u Konya'da 14 defa ağırladı. Yeşil-beyazlılar söz konusu maçlarda 6 kez rakibini mağlup ederken, 3 müsabakadan yenilgiyle ayrıldı, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor sahasındaki mücadelelerde 22 kez gol atma başarısı gösterirken, Sivasspor 12 defa gol sevinci yaşadı.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Hakan Keleş’in gelişiyle birlikte son haftalarda hem oyun hem de skor anlamında toparlanma eğilimine giren Konyaspor bugünkü maçı kazanarak çıkış yakalamak istiyor. Yeşil-beyazlılar ayrıca Ömer Korkmaz başkanlığındaki yeni yönetime de evindeki ilk maçta galibiyet ehdeiy etmek istiyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.