5 maçın 4'ü deplasman: Konyaspor'u çok zorlu bir fikstür bekliyor!

5 maçın 4'ü deplasman: Konyaspor'u çok zorlu bir fikstür bekliyor!
 Muhabir
Ligde kötü günler geçiren ve Konyaspor'u önümüzdeki 5 maçlık süreçte çok zor bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlılar yapacağı 5 maçın 4'ünü deplasmanda oynayacak

Hakem Halil Umut Meler’e saldırı sonrası TFF tarafından alınan 1 haftalık ereleme kararının ardından hafta içi yeniden başlayacak Süper Lig’de Tümosan Konyaspor’u çok zorlu 5 maçlık süreç bekliyor.

5 MAÇIN 4’Ü DEPLASMANDA

14 puanla, düşme potasıyla aynı puana sahip Konyaspor önündeki 5 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacak. Yeşil-beyazlılar, Samsunspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbulspor’la deplasmanda karşı karşıya gelirken Kayserispor’u evinde konuk edecek.

SAMSUNSPOR'LA 6 PUANLIK MAÇ

21 Aralık Perşembe günü Samsunspor’a konuk olacak Konyaspor, kendisi ligde kalma mücadelesi veren rakibin ile "6 puanlık maç" tabir edilen zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Evinde kritik Sivasspor maçını kaybeden yeşil-beyazlılar bu zorlu mücadeleden 3 puanla dönerek Sivas mağlubiyetini telafi etmeyi hedefliyor.

SEZONUN FLAŞ EKİBİ KAYSERİSPOR’U EVİNDE AĞRLAYACAK

Konyaspor, daha sonra sezonun flaş ekibi Kayserispor’la iç sahada yine zorlu bir maça çıkacak. Evindeki oynayacağı maçın sonucu d şiddetle puanlara ihtiyacı olan yeşil-beyazlılar açısından hayli önemli olacak.

3 HAFTA ÜST ÜSTE İSTANBUL’DA

Konyaspor, Kayserispor maçı sonrası İstanbul’da üst üste 3 maç oynayacak. Yeşil-beyazlılar önce şampiyonluk adaylarından Galatasaray ve Fenerbahçe peşinden de ligde kalma mücadelesi veren İstanbulspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlılar, maçlar boyunca Konya’ya git gel yapmayıp İstanbul’da kalarak hazırlıklarını burada sürdürecek.

KONYASPOR’UN GELECEK 5 MAÇI

  • Samsunspor (D)
  • Kayserispor
  • Galatasaray (D)
  • Fenerbahçe (D)
  • İstanbulspor (D)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.