"Kültür Sanat Buluşmaları" Etkinliği

"Kültür Sanat Buluşmaları" Etkinliği
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki:- "Ekonomik gelişmeye paralel olarak, zihin dünyamızı yenileyemezsek, kültür sanatla alakamızı kuramazsak yaşadığımız problemleri çok büyük şekilde yaşamaya devam ederiz"

ANKARA (AA) - Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Ekonomik gelişmeye paralel olarak, zihin dünyamızı yenileyemezsek, kültür sanatla alakamızı kuramazsak yaşadığımız problemleri çok büyük şekilde yaşamaya devam ederiz. " dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, Kültür Sanat Muhabirleri Derneğince Hamamönü'nde düzenlenen "Kültür Sanat Buluşmaları" etkinliğinde, belediyenin yaptığı kültür sanat etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Belediye olarak kültür sanata verdikleri öneme vurgu yapan Tiryaki, "İnsanları kent kültürü ile buluşturmamız lazım. Ekonomik gelişmeye paralel olarak, zihin dünyamızı yenileyemezsek, kültür sanatla alakamızı kuramazsak yaşadığımız problemleri çok büyük şekilde yaşamaya devam ederiz." diye konuştu.

Kültür sanat faaliyetlerinde çok ciddi mesafeler aldıklarını kaydeden Tiryaki, Altındağ'a kazandırdıkları kültür merkezlerinin yoğun ilgi gördüğünü belitti. Tiryaki, "Kavakçı Konağı'na benzer bir yer daha yapıyoruz adı da Mevlevihane oluyor. Yakında açacağız." dedi.

Tiryaki, kültür merkezi ve kütüphanelerin büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Oğuzhan Aydın ile kültür sanat muhabirlerinin katıldığı etkinlik, Türk Halk Müziği sanatçılarının dinletisiyle sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.