''Model şehir haline getireceğiz''

''Model şehir haline getireceğiz''
 Editör
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerine dair açıklamalarda bulundu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yerel seçime dair açıklamalarda bulundu.

dsc-0022.jpg

HEDEF 31 İLÇE

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Seçimlere son günler kaldı ve saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarın itibariyle son çalışmalarımızı yapacağız. İnşallah güzel bir seçim geçireceğiz" dedi

dsc-0033.jpg

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 2019'dan beri gelen yolculuğun yeni bir başlangıçla biteceğini ve mazbatayı aldıktan sonra vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

dsc-0037.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 2019'dan beri gece gündüz çalıştıklarını ve 1 Nisan'dan sonra da aynı hızla devam edeceklerini, tüm AK Parti belediyelerine destek beklediklerini ifade etti.

dsc-0041.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 5 yılda önemli projeler gerçekleştirdiklerini ve 31 Mart'ta Cumhur İttifakı olarak rekor oy alarak zafer kazanmak istediklerini söyledi.

dsc-0053.jpgKonya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu şehre 6 yıldır hizmet ediyoruz. Yoğun ve güzel bir çalışma döneminin sonuna geldik. Son 2 ayda 31 ilçede yer aldık ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Büyükşehirde ve 31 ilçede Cumhur İttifakı olarak seçimlerde zafer elde etmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Konya'mızı başta Türkiye'de olmak üzere dünyada model şehir haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

“KONYALI HALKIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ”

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ise, hizmet sırasının kendilerinde olduğunu ifade ederek, “Konya’ya hizmete devam etmek istiyoruz. Konya hizmetler gördü ama bu dönemde gördüğü disiplinli çalışmayı, eş anlamlı çalışmayı ve hizmette eşik atlamayı önümüzdeki yıllarda sık sık hatırlayacak. Önemli olan hizmetleri iyi noktalara götürmektir. Önemli olan şehir merkezinde kaliteyi artırmaktır. Önemli olan şehrin ismini daha iyi noktalarda duyurmaktır. Başta Dünya Belediyeler Birliği Başkanı olarak dünya genelinde hizmet eden, unvan sahibi Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere; belediye başkan adaylarının tamamına, merkez ve taşra ilçeleri belediye başkan adaylarının tamamına destek istiyoruz. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler diyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” açıklamalarında bulundu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.