Oyun Kuşu Turnuvası'nın geliri terör mağdurlarına

Oyun Kuşu Turnuvası'nın geliri terör mağdurlarına
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehitler anısına düzenlenen Çubuk Oyun Kuşu Turnuvası’ndan elde edilen gelir, Çubuk Terör Mağdurları Derneği’ne...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehitler anısına düzenlenen Çubuk Oyun Kuşu Turnuvası’ndan elde edilen gelir, Çubuk Terör Mağdurları Derneği’ne bağışlandı.

Çubuk Güvercin Severler Derneği tarafından düzenlenen turnuvaya 113 güvercinsever, 200 güvercinle katıldı.

Dernek Başkanı Sacit Çelik, turnuvadan elde edilen 5 bin liralık gelirin Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan’a teslim edildiğini belirterek, ilçenin geçen hafta 63. şehidini toprağa verdiğini hatırlattı.

Çelik, terörün bir an önce bitmesi için dua ettiklerini vurgulayarak, "Çubuklu güvercinseverler olarak bu yılki turnuvamızı aziz şehitlerimizin anısına gerçekleştirmek istedik. Amacımız Türkiye'nin en önemli sorunu olan terör belası konusunda bir farkındalık oluşturmak ve bu uğurda canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizin emanetlerine ve yakınlarına sahip çıkmaktır. Bu nedenle düzenlediğimiz turnuvanın tüm gelirini arkadaşlarımızla aldığımız ortak kararla Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği’ne bağışlıyoruz. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecek." diye konuştu.

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ise yapılan yardımı çok anlamlı bulduklarını söyledi.

Avan, "Giderlerimizi yapılan yardımlarla karşılayabiliyoruz. Bu anlamda yardımda bulunan tüm güvercinseverlere çok teşekkür ediyoruz. Biz inanıyoruz ki terörle mücadele, nutuk atarak, televizyon haberlerinden izlediği şehit haberlerine 'ah, vah' çekerek yapılmaz. Yürekten, içten ve samimi olanlar, bu hain odaklara karşı tüm imkanlarını seferber etmeli ve yangını söndürecek nitelikte çalışmalar yapılmalıdır." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.