Özge Borak ve Ata Demirel'e Twitter şoku

Özge Borak ve Ata Demirel'e Twitter şoku
Ata Demirer'in eşi şöhretli oyuncu Özbe Borak'ın twitter hesabı hacklendi.

Eşref Saati, Küçük Kadınlar dizisi ve eyvah eyvah filmleriyle kendisini tanıtan oyuncu Özge Borak'ın Twitter hesabı hacklendi.
Milliyet'in yaptığı habere göre, Özge Borak'ın hesabını ele geçiren ve kendilerini "Mubarhack Tim" olarak adlandıran grup, hesaptan tweet atmayı da ihmal etmedi.
Öte yandan Cet Demirer ve Serra Yılmaz Twitter hesaplarından Özge Borak'ın hesabının ele geçirildiğini açıkladı .
MUBARHACK TİM'İN YAYINLADIĞI O MESAJLAR
-Bu yaşta boynuz yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi..
- Cet Demirer gibi bir herifle beraber olduğumdan binaen utanıyorum. Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık.
ATA İLE SERRA YILMAZ ARASINDA İLİŞKİ VAR İDDİASI
Mubarhack Tim, Özge Borak'ın eşi Ata Demirer'in Serra Yılmaz'la ilişkisi olduğunu iddia ederek, Özge Borak ile Serra Yılmaz arasındaki geçtiğini iddia ettikleri özel mesajlaşmayı da yayınladı.
Yayınlanan görüntünün kısa bir zaman önce ekran görüntüsünün alınması mesajlaşmanın sahte olduğu algısı uyandırdı.
İŞTE MUBARHACK'IN HACKLEDİĞİ ÜNLÜLER
Kendilerini Milliyetçi Hacker Grubu olarak adlandıran, Mubarhack Tim, son 1 haftada çok fazla sayıda şöhretli ismin Twitter hesabını ele geçirdi.
Emine Ülker Tarhan, Mülkiye Birtane, Sezgin Tanrıkulu, Aysel Tuğluk ve Uğur Aydemir'in hesapları da kısa bir zaman önce Mubarhack Tim tarafından ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.