Seydişehir'de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği açıldı

Seydişehir'de  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği açıldı
Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği binası düzenlenen törenle açıldı.

Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği binası düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Mustafa Balcı, ilçe protokolü, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

aa-20220702-28316298-28316294-seydisehirden-kisa-kisa.jpg

Pişkin, açılışta, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz adına ve yararına yapılan hiçbir şeyin lüks olmadığını, gereksiz olmadığını düşüyorum. Sizlere çok şey borçluyuz. Bu dernek binamızda sizin için yapılan en güzel çalışma. Seydişehir bu anlamda güzel örnekler sunmuş. Şehit yakınları ve gazilerimize nitelikli mekanlar sunulmuş. Belediye Başkanımıza ve personeline teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

aa-20220702-28316298-28316293-seydisehirden-kisa-kisa.jpg

Tutal da Seydişehir'in ufkunu açacak ve ekonomisini geliştirecek projelere, sivil toplum örgütlerinin ruhuna ve gönlüne dokunacak çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Balcı ise kendilerine her zaman destek olan ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.