Sıralama maçı

Sıralama maçı
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, ligin 11. haftasında Antalyaspor’un konuğu olacak. Sezon başından bu yana kadar rakiplerine kök söktüren mavi-beyazlılar, Antalya deplasmanından da galip gelmek istiyor. Bugün Antalya Spor Salonu’nda oynanacak karşı

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 11. haftasında en yakın takipçisi Antalyaspor’un konuğu olacak. Geride kalan 10 haftalık süreçte 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan mavi-beyazlılar, puan cetvelinde 3. sırada bulunuyor. Rakip Antalyaspor ise, 7 galibiyet 3 mağlubiyet ile Selçuk ekibinin en yakın takipçisi olarak mücadelesini sürdürüyor. Selçuklu Belediyespor, bugün oynanacak karşılaşmadan galip gelerek üst sıralarda kalmanın hesaplarını yapıyor. Antalyaspor ile Selçuklu Belediyespor arasında Antalya Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 17.00’de başlayacak.

ANTALYA YAKIN TAKİPTE

Selçuklu Belediyespor’un bugünkü rakibi Antalyaspor, 10 haftalık süreçte aldığı 7 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile temsilcimizin bir basamak altında bulunuyor. Mavi-beyazlılar en yakın takipçisini mağlup ederek üst sıralarda kalmanın hesaplarını yapıyor.

EN BÜYÜK KOZ DANİELS VE PILEPİC

Bugün oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında Selçuklu Belediyespor’un hücum yollarındaki en büyük silahları William Daniels ve Fran Pilepic olacak. Daniels şu ana kadar olan süreçte tüm maçlarda forma giyerken, takımı adına 197 sayı kaydetti. Pilepic ise 168 sayı ile Daniels’in en yakın takipçisi oldu.

RAKİP, CALVIN’E GÜVENİYOR

Selçuklu Belediyespor’un rakibi Antalyaspor, sayı lideri Calvin Leslie’ye çok güveniyor. Kırmızı-beyazlı takımın Selçuklu maçında bu oyuncu üzerinde oyun kurması bekleniyor. Calvin, şu ana kadar takımı adına 181 sayı kaydederken, takımı adına da en önemli kozlardan birisi haline geldi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.