SODES tarafından Hafik’e gitar ve bağlama gönderildi

SODES tarafından Hafik’e gitar ve bağlama gönderildi
SİVAS (AA) - Sivas Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) Proje Ofisi tarafından Hafik Halk Eğitim Müdürlüğüne 20 gitar ve 10 bağlama gönderildi.Hafik...

SİVAS (AA) - Sivas Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) Proje Ofisi tarafından Hafik Halk Eğitim Müdürlüğüne 20 gitar ve 10 bağlama gönderildi.

Hafik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zerrin Kandemir, yaptığı açıklamada, saz ve gitar kursları açıldığında az sayıda enstrüman olduğu için kurslarda sıkıntı yaşandığını söyledi.

Gitar ve bağlamaların gönderilmesine vesile olanlara teşekkür eden Kandemir, "Bu sayede kendi enstrümanı bulunmayan kursiyerlerimiz, kurslarda müdürlüğümüze gönderilen gitar ve bağlamalardan faydalanabilecek. Bundan sonraki süreçte bu alanda açılacak kurslarımızın daha da verimli geçeceğine inanıyorum. Kullanılmış bağlama ve gitarları müdürlüğümüzün imkanları doğrultusunda bakım yaptırıp kurslarda ve ihtiyaç duyulan alanlarda kullanacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.