'Terör Örgütüne Destek Verenler Vatan Hainidir'

'Terör Örgütüne Destek Verenler Vatan Hainidir'
Darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü'nde yaralanan Murat Dursun, FETÖ'ye destek verenlerin vatan haini olduğunu belirterek, "Türk milletinin kendi silahını ve tankını yine bu millete çevirdiler. Bu asla kabul edilemez." dedi

İSTANBUL (AA) - Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü'nde yaralanan Murat Dursun, AA muhabirine yaşadıklarını anlattı.

Üsküdar'daki evlerinde televizyon izlerken darbe girişiminden haberdar olduğunu söyleyen Dursun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşları alana davet etmesi üzerine babası Fahrettin, annesi Fatma, kardeşleri Tuğba ve Yusuf Dursun ile araçlarına binerek yola çıktıklarını ifade etti.

Başta Kısıklı'ya gittiklerini, orada araçlarını park ederek Boğaziçi Köprüsü'ne hareket ettiklerini dile getiren Dursun, şunları anlattı:

"Ben ailemden ayrılarak hızla köprünün gişelerine kadar ulaştım. O esnada askerler üzerimize doğru ateş açtı. Yanımda iki kişi vuruldu. Ben de herkes gibi ilk etapta yere yattım. Yerde yatarken elinde Türk bayrağı olan ak sakallı birinin ileriye doğru yürüdüğünü gördüm. Ondan cesaret alarak herkes ayağa kalkıp bayraklarını açtı ve gişeleri geçtik. Üzerimize doğru seri şekilde ateş edilmeye başlandı. Ben de o sırada sağ kasığımdan vuruldum. Orada bulunan diğer vatandaşlar beni sürükleyerek gişelere kadar taşıdı."

Dursun, sivil bir araçla hastaneye kaldırıldığını ve sabaha karşı ameliyata alındığını, 4 gün hastanede yattıktan sonra enfeksiyon riskine karşı doktor tavsiyesiyle taburcu edildiğini ancak tedavisinin sürdüğünü aktardı.

Ailesiyle darbe girişimini lanetlediklerini vurgulayan Dursun, şöyle devam etti:

"Bu terör örgütüne destek verenler vatan hainidir. Çünkü Türk milletinin kendi silahını ve tankını yine bu millete çevirdiler. Bu asla kabul edilemez. Darbe girişimine kalkışan bu vatan hainleri, yargı önünde hesap vererek bu millete ihanetin bedelini en ağır şekilde ödemelidir. Biz sonuna kadar ülkemizi savunmaya devam edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.