Topçu, Karcemarskas'a övgüler yağdırdı

Topçu, Karcemarskas'a övgüler yağdırdı
- Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu: "İnsan ve kaleci olarak böyle bir insanın takımda olması bizim adımıza güven verici"- "Karcemarskas gibi kaleciye sahip olduğumuz için mutluyuz. Umarım devam ederiz"

GAZİANTEP (AA) - KEREM KOCALAR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da teknik direktör Mutlu Topçu, Zydrunas Karcemarskas gibi bir kaleciye sahip olmalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Litvanyalı file bekçisinin 7 sezondur Gaziantepspor'a emek veren tecrübeli bir kaleci olduğunu dile getirdi.

Başarılı kaleciyle bu yıl beraber çalışma imkanı bulduklarını anımsatan Topçu, Karcemarskas'ın karakter ve profesyonellik anlamında çok iyi bir kaleci olduğunu vurguladı.

Çok ciddi özelliklere sahip bir kaleciyle her teknik direktörün çalışmak isteyeceğine işaret eden Topçu, "İnsan ve kaleci olarak böyle bir insanın takımda olması bizim adımıza güven verici. Karcemarskas gibi kaleciye sahip olduğumuz için mutluyuz." diye konuştu.

- "Kalmasını isterim"

Topçu, 33 yaşındaki kalecinin sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak, tecrübeli eldivenin takımda kalmasını istediğini dile getirdi.

Bu konuda kulüp yöneticilerinin ellerinden geleni yaptığını aktaran Topçu, "Tabii ki kendisinin de kararı çok önemli. En doğru kararı kendisi verecektir. Umarım devam ederiz." ifadelerini kullandı.

- Taraftarın gönlüne taht kurdu

Profesyonel futbol yaşantısına ülkesinin Zalgiris ekibinde başlayan Karcemarskas, burada 2 yıl forma giydikten sonra 2003-2004 sezonunda Rusya'nın Dinamo Moskova takımına transfer oldu. Rus ekibinde 6 yıl görev yapan Litvanyalı kaleci, 2010'da Gaziantepspor ile sözleşme imzaladı.

Karcemarskas, o tarihten bu yana kırmızı-siyahlı ekibin formasını terletiyor.

Gaziantepspor formasıyla çıktığı maçlarda yaptığı kurtarışlarla taraftarı mutlu eden Karcemarskas'ın takımda kalması için taraftarlar da harekete geçti. Hemen her maçta Karcemarskas için övgüler yağdıran taraftarlar, "Karce" diye seslendikleri eldiveni antrenmanlarda da yalnız bırakmıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.