Türkiye Diyanet Vakfı Sudan'da Gıda Paketi Dağıttı

Türkiye Diyanet Vakfı Sudan'da Gıda Paketi Dağıttı
HARTUM (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sudan'ın üç farklı bölgesinde ihtiyaç sahibi toplam bin aileye gıda desteğinde bulundu.TDV Sudan Ekip Sorumlusu...

HARTUM (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sudan'ın üç farklı bölgesinde ihtiyaç sahibi toplam bin aileye gıda desteğinde bulundu.

TDV Sudan Ekip Sorumlusu Cihat Bayrak, AA muhabirine, hayırseverlerden toplanan yardımları Hartum, Doğu Nil ve Umdurman kırsalında dağıttıklarını söyledi.

Bu kapsamda bin aileye gıda paketleri ulaştırdıklarını belirten Bayrak, böylece ailelerin ramazan sevincine de ortak olduklarını kaydetti.

Ramazanın paylaşmakla değer bulacağını ifade eden Bayrak, "Rahmetin ve bereketin yağdığı ramazan ayında şüphesiz din kardeşlerimizi unutmamak gerekirdi. TDV, dünyanın birçok bölgesinde olduğu gibi burada da birlik ve beraberliğin temsili oldu. Çünkü ayrı gayrımız yok. İslam ümmeti olarak hepimiz biriz, kardeşiz." dedi.

Bayrak, yardımların sadece ramazan ayıyla sınırlı kalmayacağını bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.