TUSKAD, İstişare Toplantısı yaptı

TUSKAD, İstişare Toplantısı yaptı
TUSKAD, programlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği (TUSKAD) istişare programında bir araya geldi. Başkan Ahmet Eğilmez, “Pandemi sürecinde ara verdiğimiz programlarımıza yeniden start verdik. Üyelerimizin de katkılarıyla önemli projelerde yer alacağız” dedi.

Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği (TUSKAD) istişare toplantısında SOBE Restoranda bir araya geldi. Başkan Ahmet Eğilmez ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilerideki dönem yapılacak çalışmalar ele alındı. Eğitim ve tanıtım faaliyetleri üzerine planlamalar gerçekleştirildi. Programda konuşan Başkan Eğilmez, “TUSKAD olarak genç kuşağa önem veriyoruz. Derneğimizin isminde de olduğu gibi toplumsal uzlaşıya önem veriyoruz. Günümüzde aile bireylerinin birbirine, ticaret yapanların birbirine ve özellikle de siyasetçilerin birbirine tahammül edemediği bir dönemdeyiz. TUSKAD ailesi olarak tek kriterimiz birbirine tahammül edebilen, uzlaşı içerisinde bir toplum inşa etmektir. Ümit ediyoruz ki bu uzlaşı aynı zamanda kalkınmayı getirecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.