+1 Nükte, vazgeçilemeyen yaşam alanı olacak

+1 Nükte, vazgeçilemeyen yaşam alanı olacak
Kerem Nükte Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hasan Aksay, “Tecrübemizi, birikimimizi ve estetik anlayışımızı yansıttığımız +1 Nükte yalnızca bir konut değil, doğru lokasyonu ile de vazgeçilemeyecek bir yaşam alanı olacak” dedi.

Sancak Mahallesi’nde 126 daireden oluşan +1 Nükte Projesi’nin, bölgeye renk katacağını aktaran Kerem Nükte Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hasan Aksay, “Tecrübemizi, birikimimizi ve estetik anlayışımızı yansıttığımız +1 Nükte yalnızca bir konut değil, doğru lokasyonu ile de vazgeçilemeyecek bir yaşam alanı olacak” dedi.

2013 yılında sektöre gayrimenkul hizmetleri olarak giren, son yıllarda da inşaat sektöründe start verdikleri projelerle kendinden söz ettiren Kerem Nükte Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya’ya ve Konya’da yaşayan insanlara kazandırmaya devam ediyor. Konya, Ankara ve Antalya’da başlattıkları projeler hakkında bilgi veren Kerem Nükte Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hasan Aksay, yatırımcılarına kazandırmak üzerine projeler ürettiklerini ifade etti.

katalog-gorsel-9.jpg

Kerem Nükte Gayrimenkul olarak 2013 yılında sektöre gayrimenkul hizmetleri olarak adım attıklarını söyleyen Aksay, “Yaklaşık bir yıldır da inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Kerem Nükte Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı adı altında kurduğumuz firmamızla hem inşaat hem de gayrimenkul boyutunda hizmet vermekteyiz. 9 yıldır sektöre gayrimenkul alanında hizmet veriyorduk son bir yıldır da inşaat alanında hizmet vermeye başladık. Şuan ki projemiz +1 Nükte Projesi. 126 adet taşınmazdan oluşmakta. Bunun 20’si ticari geri kalan hepsini konut olarak dizayn ettik. Ayrıca 8 adet villa konseptiyle penthouse olarak isimlendirmiş olduğumuz 3+1 konutlarımız bulunuyor. Geri kalan dairelerimizde 2+1’den, 2 buçuk+1’e oluşabilecek yapılar tercih ettik. Bunun nedeni de son zamanlarda pandemi ile birlikte maliyetlerin artması ve alım gücünün de etkilenmesi. Talepler artık hep bu yönde oluyor. Vatandaşlar 3+1, 4+1 dairelerini satıp, 2+1 daire talep etmeye başladı. Vatandaşlar daha minimalist bir yaşama yöneliyor. O yüzden bu yapıda bir konsept yapma gereği hissettik. Tabii bu bizim ilk projemiz, yakın zamanda 2 adet projeye daha başlayacağız Konya içerisinde. Yine Sancak Mahallesi içerisinde bulunacak bu projelerimiz 176 ve 51 daireden oluşacak. Bunlar da aynı şekilde 2+1 konseptiyle minimalist tercihe dayalı olan konseptte olacak. Bunun yanında Ankara’da bir projemiz var, hali hazırda villa projemiz var. Aynı zamanda Ankara Yeni Mahalle’de bulunan bir gökdelen inşaatımızın projesi çiziliyor. Yakın zamanda inşaatına başlayacağız inşallah. İnşaat sektöründe Ankara ve Konya dışında Antalya’da da bir proje hazırlığımız var. Üç ayrı ilde aktif bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2022-06-19-at-13-12-02.jpeg

REZİDANS KONSEPTİYLE HİZMET VERECEK

+1 Nükte Projesi’nden bahseden Aksay şu şekilde konuştu: “Şuan ki projemiz 4 bloktan oluşuyor. B bloğumuz sıralı villa konseptinde, diğerleri normal 2+1 olarak, kapalı otoparkı bulunan güvenlikli ve ekstra hizmetlerin de olacağı bir rezidans işletmesi yapacağız. Konya’da rezidans denilince kötü bir algı oluşsa da biz bunu yıkacağımızı düşünüyoruz. Rezidans hizmetlerimiz, doktor, hemşire, öğretmen gibi iş insanlarımızın talepleri doğrultusunda geliştirdiğimiz bir proje. Bu beyaz yaka diye tabir edilen kesime daha çok hitap edebilmek için ekstra hizmetlerin olması gerekiyordu. Bizler +1 Nükte’de ütü, temizlik gibi hizmetler de vereceğiz. Bu gibi ihtiyaçlar nedeniyle genelde oteller tercih ediliyor. Bu nedenle bizde İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerde çok rağbet gören konsepti Konya’ya getirdik. İnşallah proje tamamlandığında bahsettiğimizden çok daha iyi ayrıcalığı ve hizmeti müşterilerimize sağlamış olacağız. Gene projemizde eşyalı ve eşyasız gibi seçenekler olacak ama genellikle eşyalı daireler tercihimiz olacak.”

pusula-3.jpg

SEKTÖRDE ARZ TALEBİ KARŞILAMIYOR

İnşaat sektöründe arzın talebi karşılayamadığını aktaran Aksay, “Pandemi süreci esnasında ciddi bir sıkıntı yaşandı. Maliyetlerin artmasıyla müteahhitler inşaat yapamadı. Pandemi sonrasında ise çok ciddi bir talep oldu. Proje yapmamızdaki en büyük etkenlerden birisi de bu. Biz hep Meram bölgesinde aktiftik, Selçuklu ilçesinde çalışmıyorduk. Ne kiralık evimiz, ne de ilgilendiğimiz site yönetimimiz vardı. Talep bu bölgeye olduğu için ilk yapacağımız konseptinde bu bölgede olması gerekiyordu. Herkes güvenlikli, huzur içinde yaşayabileceği bir sorun yaşamayacağı yer talep ediyor. Bölgede bazı yapan büyük firmalar var, onların da sürekli girdi çıktıları sirkülasyonları hazır olduğu için ellerinde bir portföyleri olduğundan onlarda da konut bulunamıyordu. O yüzden Selçuklu bölgesini tercih ettik” diye konuştu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVEN

Kerem Nükte Yatırım Ortaklığı olarak her zaman müşteri memnuniyeti ve güvenine çok önem verdiklerini söyleyen Aksay, “Geçmiş zamanlarda birkaç müteahhittin yarım bırakıp tamamlamadığı projeleri sırf biz aracı olduğumuz için sözümüz yerde kalmasın, müşterilerimiz mağduriyet yaşamasın diye biz tamamladık. İsmimizin vermiş olduğu güveni de sattığımız için o projelerin bitmesi gerekiyordu. Bitmeseydi ben bu inşaatı yapamazdım. Piyasada barınamazdım. İsmimiz geçtiği zaman herkes arkamızdan ah edecekti. Buna müsaade etmemek için de o dönemde kendi cebimizden harcayarak Rabbim de güç, kuvvet verdi bitirdik çok şükür. Sıfırdan kendi projeni yapmak ile başkasının yarım bıraktığı projeyi sorunsuz tamamlamak aynı şey değildir. Biz müşterilerimizde o güveni sağladık. Şuan almayı bekleyen bir müşteri listemiz oluştu bile. Kerem Nükte Gayrimenkul’ün inşaat sektörüne girmesindeki en önemli nedenlerden bir tanesi da yatırımcısına para kazandırmak. Biz kazancı da bu şekilde sağlıyoruz. Yatırımcılarımızın, topraktan yatırımı yapıp risk aldırıp inşaat bitimine yakın bir şekilde satıp yeni projeden yeni bir topraktan yer alıp kazancına kazanç katmasını istiyoruz. Buradaki amaç yatırımcıya sadece konut değil güven de satmak” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-06-19-at-13-12-02.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.