10 AY ÖNCE, HASAN ANGI DEMİŞİZ

10 AY ÖNCE, HASAN ANGI DEMİŞİZ
Sade vatandaş kar buz soğuk derdinde, iş dünyası sanayici dolar avro ile birlikte yanıyor, esnaf siftah peşinde, memur işçi elindekini korumaya çalışıyor, emekli öbür dünyaya hazırlık yapıyor… derken kimse fokur fokur kaynayan siyaset kazanına bakmıyor.

Açık söyleyeyim, AK Parti İl Başkanı Sayın Musa Arat ve ekibinden hiç rahatsız değilim. Belki ilk anlarda zik zaklar yapıldı. Hata yanlışlar da yapıldı. Ama her geçen gün istişareler ile bir ortak akıl bulundu. Ama siyasette her sıkıntılı dönemin faturası birilerine kesildiği gibi bu yeni dönem içinde vekillerden teşkilatlara yeni yüzler yeni isimler lazım.

Bunlar düşünüldüğü zaman özellikle AK Parti cenahında “Peki kim il başkanı olacak?” soruları ile başlayan yeni senaryolar yazılıyor. Aslında bunlar da boş şeyler. Yeni senaryoyu da elbette Sayın Cumhurbaşkanımız yazacak. Yine de boş durmayan kesim il başkanları atıyor ya. Şu ana kadar bu isimler içinde en oturaklısı en babası AK Parti’nin kuruluşundan bu yana maddi manevi yer alan hatta kendini feda edip bugün köşesine çekilen isim Hasan Angı geliyor.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.