10 Bin Lira Tazminat Ödeyecek

10 Bin Lira Tazminat Ödeyecek
Ünlü estetisyen Prof. Dr. Nazım Durak, süperstar Ajda Pekkan'ın dudaklarını maymun poposuna, gözlerini de kurbağaya benzettiği için hakkında açılan 1 milyon liralık manevi tazminat davasında karar çıktı. İşte detaylar.

Ajda Pekkan'ın Nazım Durak için açtığı davayı kısmen kabul eden mahkeme, Ajda Pekkan'a söylediği sözler yüzünden ünlü estetisyen Prof. Dr. Nazım Durak'a 10 bin lira tazminat ödemesine karar verdi. Duruşmada söz alan davacı Ajda Pekkan'ın avukatı Sinem Gündoğdu, "Müvekkilim hakkında sarf edilen sözler maksadını aşmıştır. Müvekkilim özrü kabul etmemektedir" dedi. 

'YANLIŞ ANLAŞILDIM'

 

Davalı Prof. Dr. Nazım Durak ise "Konuşmalarım yanlış mecralara çekilmiştir. Ben davacıya yapılan ameliyatlarda yanlış uygulamalar yapıldığını kastetmek istedim" diye konuştu. Durak'a hakaret davası da açan Pekkan'ı mahkeme geçtiğimiz yıl haklı bulmuştu. Durak, "hakaret" suçundan 6 bin lira para cezasına çarptırılmıştı. 6 bin liralık para cezası ertelenen Prof. Durak, 5 yıl süre içerisinde aynı suçu bir daha işlerse bu para cezasını ödemek zorunda kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.