15 Temmuz’un ardından 12 milyon dolar TL’ye çevrildi”

MÜSİAD’ta 2017 yılı ekonomik beklentiler anlatılırken, programın konuğu Gazeteci-Yazar İbrahim Kahveci, “15 Temmuz’un ardından 12 milyon dolar TL’ye çevrildi” dedi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıların bin 212’cisine bu hafta Gazeteci-Yazar İbrahim Kahveci konuk oldu. 
MÜSİAD Konya Şubesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen konferansta konuşan İbrahim Kahveci, 2017 Yılı Ekonomik Beklentileri anlattı. Konferansa çok sayıda MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.
Konferansın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, “Amerika Merkez Bankasının faiz artırımı tehditleri ve ardından faizleri artırması, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olaylar, Suriye’deki savaş, ekonomide yaşanan dalgalanmalar ülke ekonomisini bugünlere kadar getirdi. Türkiye ekonomisi 2016 yılında gerçekten çok zorlandı. Konya iş dünyası olarak 2017 yılından oldukça umutluyuz” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar