15 Yeni Suni Çim Saha Daha

15 Yeni Suni Çim Saha Daha
Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan 15 suni çim sahanın ihalesi tamamlandı. 10’u okul, 5’i de yeni bağlanan mahallelere olmak üzere toplam 15 suni çim saha ilçeye kazandırılacak.

Selçuklu Belediyesi, spora ve sporcuya yaptığı yatırımlara devam ediyor. Amatör sporlara yaptığı tesisleşme hamleleri ile spor camiasına ulusal ve uluslararası alanda birçok sporcu kazandıran Selçuklu Belediyesi, ilçeye kazandırdığı tesislere yenilerini ekliyor. 10’u okul, 5’i de yeni bağlanan mahalleler olmak üzere toplam 15 yeni suni çim saha için ihale gerçekleştirildi. Böylece daha önce 13 suni çim saha okullara, 14 suni çim saha da parklara ve mahallelere olmak üzere 27 suni çim saha ile ilçedeki spor altyapısını güçlendiren Selçuklu Belediyesi, ilçeye kazandıracağı 15 yeni suni çim saha ile amatör futbolcuların ve öğrencilerin spor alanlarını daha modern hale getirecek.

 

Toprak zeminli sahalara göre spor ve sporcu sağlığı açısından daha faydalı olan suni çim sahalar, toz ve sporcu yaralanmalarını minimum seviyeye indiriyor. 44x24 metre ebatlarında olacak suni çim sahalar kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Tepekent, Büyükkayacık, Gövenç, Başarakavak ve Aşağı Pınarbaşı mahallelerinin yanı sıra suni çim sahaların yapılacağı okullar şunlar;

 

Selçuklu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Selçuklu Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet Ahmet Haşhaş Orta Okulu, Süleyman Çelebi Orta Okulu, Akıncılar Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu, Mustafa Fevzi Serin İlkokulu, Selçuklu Şehit Osman Demir İlkokulu, Yazır Şehit Osman Küçükdillan İlkokulu, Özel İdare Yüzüncü Yıl İlkokulu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.