173 Tantuni ve Kokoreç Meram’a lezzet katıyor

173 Tantuni ve Kokoreç Meram’a lezzet katıyor
Konya’da lezzet sektöründe öncü olan 173 Tantuni ve Kokoreç, birbirinden lezzetli ürünleriyle 2 adet franchise bayisi ve 2 adet şubesi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Konya’da lezzet sektöründe öncü olan 173 Tantuni ve Kokoreç, birbirinden lezzetli ürünleriyle 2 adet franchise bayisi ve 2 adet şubesi ile hizmet vermeye devam ediyor. Meram’a açtıkları şube ile artan talebe karşılık verdiklerini belirten Muhammet Çalkam, tantunisinden kokorecine midyesinden tatlılarına kadar geniş ürün yelpazesi ile Meram’a lezzet kattıklarını belirtti.

2014 yılında gıda sektörüne giriş yapan 173 Tantuni & Kokoreç, ürünlerini dışarıdan temin etmeden üst seviyede hijyen koşullarını sağladıkları et işleme merkezinde hazırlayarak yapıyor. Meram’ın nezihliğiyle beraber artan talep doğrultusunda geçtiğimiz sene Meram’a da şube açtıklarını aktaran Çalkam, lezzet sektöründe bir marka olduklarını aktardı. En sevilen sokak lezzetlerinden biri olan tantuninin hazırlık sürecini anlatan 173 Tantuni ve Kokoreç Genel Koordinatörü Muhammet Çalkam, “Tantuniyi ince lavaş veya ekmek arası şeklinde yağsız ve sinirsiz biftek etinden hazırlayarak müşterinin isteğine göre sunuyoruz. Yoğurtlu tantuni seçeneği ile de farklı lezzet yorumu kattık. Müşterilerin-firmaların istekleri doğrultusunda ekipman ve çalışanları ile birlikte işyeri, konut, fabrika, açık hava mekanları gibi ortamlarda yerinde pişirip-sunma şeklinde gerçekleştirdikleri hizmet faaliyeti ile müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşıyoruz” ifadelerini kullandı.

dsc00030.jpg

dsc00018.jpg

‘KOKOREÇ SÜT KUZUSUNDAN OLUR’

173 Tantuni ve Kokoreç olarak kokoreçlerinin kokoreçlerinin özel olarak serbest dolaşan hayvanlardan yapıldığının altını çizen Çalkam, “Şişler, kokoreç için özel hazırlanmış mangallarda yatay konumda asılı şekilde döndürülerek pişiriliyor. Kızartma işleminden sonra dilimlenip bol baharat ile lezzeti yükseltiliyor. Müşteri isteğine göre ince-iri kıyım sebzeli-sade olarak sunuma geçiliyor. Restoran menülerinde eskiden yer bulamayan kokoreç artık bir sokak lezzeti olmaktan çıkıp menülerin vazgeçilmezi oldu. Tantuni ve kokoreçin yanında bol meze çeşitleri, midye dolması ve tatlıları ile göz dolduran 173 Tantuni ve Kokoreç, güler yüzlü çalışanları ve nezih mekânları ile müşterilerine her daim gururla hizmet vermeye devam ediyor” diye konuştu.

dsc00019.jpg

dji-0113.jpg

YAZIN FAVORİSİ SÜTLAVA

173 Tantuni ve Kokoreç lezzetlerine ilave lezzetler de eklediklerini belirten Çalkam, “Kaliteli ve lezzetli bir yemeğin tamamlayıcısı tabi ki tatlıdır. Havuç dilimi ve kuru baklavalarımız ile damaklarda bir lezzet bırakırken sürekli Ar-Ge çalışmalarına da devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarında hafifliği ve ferahlığı ile sıkça tercih edilen dondurmalı irmik tatlımız ve Sütlava adını verdiğimiz bize özel bir tatlı çeşidimiz var. Süt, şeker ve tereyağı ile yapılan irmik tatlımız servis edilirken dondurma ile servis ediliyor. Sütlava ise içi fındıklı olup tereyağı, süt ve milföy hamurundan oluşuyor. Soğuk servis edildiği için bu yazın favori ürünü diyebiliriz” diyerek sözlerine son verdi.

dsc00021.jpg

dsc00022.jpg

dsc08641.jpg

dsc03914.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.