18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü
 Konya Valisi Vahdettin Özkan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özkan, inancın, azmin ve kararlılığın en büyük simgesi olan bu zaferin, vatanın ve milletin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden yüz binlerce kahramanın eseri ve milletimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının en büyük ispatı olduğunu vurguladı.

Aziz milletin, varlığına yönelen tehditler karşısında daima birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olmuş, vatanını canı pahasına korumasını bildiğini belirten Özkan, şunları kaydetti:

"Milletimizin vatan sevgisi, iman gücü, azmi ve kararlılığı sayesinde kazanılan Çanakkale Zaferi, istiklalimize vesile istikbalimize güvence olmuştur. Bu vesileyle şanlı Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.