1995 Ve Daha Önce Doğan Engellilere Temsili Askerlik Fırsatı

1995 Ve Daha Önce Doğan Engellilere Temsili Askerlik Fırsatı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde 1995 ve daha sonraki doğumlu engelliler, temsili askerlik yapabilecek

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 1995 ve daha sonraki doğumlu engelliler, temsili askerlik yapabilecek.

Beyşehir Askerlik Şubesi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, engelli vatandaşlar için temsili askerlik uygulamasından yararlanmak isteyen engelli vatandaşlar ve ailelerinin bilgilendirildiği belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Silah altına alınmaları mümkün olmayan engelli vatandaşların bu hak ve ödevlerini sembolik olarak yerine getirmelerini sağlamak maksadıyla, bir süreyle ‘temsili askerlik uygulaması’ Konya ilinde konuşlu bulunan askeri birliklerde 11 Mayıs 2015 tarihinde edileceği bildirilmiştir. Temsili askerlik uygulamasına 1995 ve daha önceki yıllarda doğmuş olanlar ile daha önce temsili askerlik uygulamasına katılmamış olanlar müracaat edebilecektir. 18 Mart 2015 tarihine kadar temsili askerlik yapmak isteyenler başvuru yapmak için Beyşehir Askerlik Şubesi Başkanlığına müracaat etmeleri önemle rica olunur” denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.