Yağmur duası için çağrı yapıldı! Konya şehitlikte bir araya gelecek!

Yağmur duası için çağrı yapıldı! Konya şehitlikte bir araya gelecek!
 Muhabir
Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kurak bir yıl geçiren Konya için yağmur duası çağrısında bulundu. İşte detaylar...

Yağışların yaşanmaması sonucu Konya'da kuraklık tehlike arz etmeye devam ediyor.

Yaşanılan kuraklıklar sebebi ile yağmur duaları peş peşe yapılıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge yarın saat 12.00'de gerçekleşecek olan yağmur duası için Konya halkını davet etti.

BAŞKAN ALTAY'DAN ÇAĞRI!

Altay, "Konya’mızın yağmur bereketine çok ihtiyacı var. Yer altı su kaynaklarımız, tarımsal üretim gücümüz, içme suyu kaynaklarımız, barajlarımız bereketlensin diye yarın Cuma vakti Musalla Namazgah’ta el açacağız. Tüm hemşehrilerimizle omuz omuza olmak isteriz. Bereket olsun inşaAllah." dedi.

ALİ ÖGE'DEN KONYALILARA ÇAĞRI!

Öge, "Şimdi hem yalvarışa devam hem de şükür gerekir. Helalleşmeler, tevbeler, yetim öksüz ve gariplere yeniden bi dokunuş, çevremize ve tüm yaratılmışlara merhamet, kulluk… İyi olmalıyız, iyilik yapmalıyız ve iyilerle beraber olmalıyız." dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.