2. Lig’de normal sezon tamamlandı

2. Lig’de normal sezon tamamlandı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’ta normal sezon sona erdi. Sıralamaya göre Play-Off eşleşmeleri belli oldu

Spor Servisi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’ta normal sezon sona erdi. Sıralamaya göre Play-Off eşleşmeleri belli oldu. Göztepe’nin şampiyon olarak tamamladığı Kırmızı Grup’ta; Sarıyer, Bandırmaspor, İnegölspor ve Hatayspor takımları Play-off oynamaya hak kazandı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Gölbaşıspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor ve Altay takımları Spor Toto 3. Lig’e düştü. Play-off turunda Sarıyer ile Bandırmaspor, İnegölspor ile de Hatayspor eşleşti.

BEYAZ GRUP’TA MALATYA ZİRVEDE

Yeni Malatyaspor’un şampiyon olarak PTT 1. Lig’e yükseldiği Beyaz Grup’ta ise Pendikspor, Ümraniyespor, 1461 Trabzon ve Menemen Belediyespor Play-off oynamaya hak kazandı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’tan Spor Toto 3. Lig’e düşen kulüpler ise Körfez İskenderunspor, Turgutluspor, Ofspor ve Tavşanlı Linyitspor oldu.

7-11 Mayıs’ta oynanacak olan play-off turunda Menemen Belediye-Pendikspor, 1461 Trabzon-Ümraniyespor eşleşmeleri gerçekleşti.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.