Konyalı hafız birinci oldu

Konyalı hafız birinci oldu
 Editör
Konyalı Hafız Ali Özkul, "Hafız Kal" Yarışması 30 Cüz Kategorisi'nden birinci oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı tarafından hafızlık müessesesinin korunmasına katkı sunmak ve daha önce hafızlık yapmış, farklı sebeplerle hıfzını zayıflatmış vatandaşların hafızlıklarını pekiştirmelerine yardımcı olmak amacı ile düzenlenen "Hafız Kal" Yarışması 30 Cüz Kategorisi, 10 bölge birincilerinin katıldığı Türkiye finali Gaziantep Şahinbey Millet Camii'nde yapıldı.

konyali-hafiz-2.jpg

ALİ ÖZKUL BİRİNCİ

Komisyon Başkanlığını Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman Şahin'in yaptığı yarışmada; Konya'dan yarışmaya katılan Ali Özkul birinci, Muş'tan yarışmaya katılan Ehsan Pigir ikinci, İstanbul'dan yarışmaya katılan Ömer Faruk Köse üçüncü oldu. Hafızlığını Konya Havzan Nuraniye Kur'an Kursu'nda yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'nin Hafız Kal Yarışması 15 cüz kategorisinde Türkiye birincisi olmasından sonra, hafız kal yarışması 30 cüz kategorisinde Konya birincisi olan Hafız Ali Özkul'un Türkiye birincisi olması Konya’da ayrı bir sevince vesile oldu.

konyali-hafiz-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.