2022 Avrupa Mesleki Eğitim Becerileri Haftası kapsamında düzenlenen serginin açılışı yapıldı

2022 Avrupa Mesleki Eğitim Becerileri Haftası kapsamında düzenlenen serginin açılışı yapıldı
ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi’nde Konya’daki meslek liselerinin yürüttükleri çalışmalardan örneklerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleşti.

2022 Avrupa Mesleki Eğitim Beceri Haftası kapsamında Konya’daki meslek liselerinin yürüttükleri çalışmalardan örneklerin yer aldığı serginin açılışı, "Mesleki Eğitimi Biliyorum, Üretime Katılıyorum" temasıyla 18 Mayıs 2022 tarihinde ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

avrupa-mesleki-2.jpg

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, açılışta yaptığı konuşmada mesleki eğitimin önemine vurgu yaparak Konya'nın bu noktada çok ileri düzeyde bir konumda olduğunu ifade etti. Sanayi ürünlerinden tarım ürünlerine kadar bu okullarımızın çok geniş bir alanda üretimde bulunduğunu söyledi. Serginin düzenlendiği ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de ülkemizin savunma sanayine ciddi katkılar sunacak bir eğitim kurumu olacağını sözlerine ekledi.

avrupa-mesleki-11.jpg

Yapılan konuşmanın ardından kurdele kesilerek serginin açılışı yapıldı. Misafirler tarafından sergi alanları tek tek gezilerek ürünler incelendi.

Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün yanı sıra eğitim yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

avrupa-mesleki-12.jpg

avrupa-mesleki-5.jpg

avrupa-mesleki-13.jpg

avrupa-mesleki-8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.