23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bir öğrenci valilik makamına oturdu.Kutlamalarda, Vali...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bir öğrenci valilik makamına oturdu.

Kutlamalarda, Vali Ali Kolat, koltuğunu Merkez İmam Hatip Ortaokulu 5.sınıf öğrencisi Muhammet Ali Topraklı'ya devretti.

Temsili olarak vali olan öğrenci, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Murat Ağırtaş'ı arayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanacağı Cumhuriyet Meydanı'nda alınan önlemler hakkında bilgi aldı.

Gençlerin gelişmesi için projeler hazırlamak istediğini belirten Topraklı, "Geleceğimiz için onlara ihtiyacımız var. Eski valimiz de çok iyi şeyler yapmış. Onun üzerine taş koymaya geldim." dedi.

Daha sonra şeref defterini imzalayan öğrenciye, Vali Kolat tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da koltuğunu Yıldırım Beyazıt Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Şevval Dönmez'e devretti. Dönmez, bazı konular hakkında birim müdürlerinden bilgi isteyerek, kent genelindeki parkların oldukça güzel olduğunu söyledi.

Karakeçili ilçesinde de Kaymakam Onur Özaydın, koltuğunu Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Ümmühan Özçelik'e devretti.

Temsili kaymakam olan öğrenci, Emniyet Amiri Ali Aydın'dan okullarda güvenlik önlemlerinin alınmasını, gece ve hafta sonları devriyelerin sıklaştırılmasını istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Özçelik de okulların talep ettiği fiziki ve teknolojik yatırımların takip edilmesi talimatını verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.