23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
MÜSİAD Genel Başkanı Olpak: "Gelecekte milli egemenlik mirasını devralacak çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramını en samimi duygularla kutluyorum"

İSTANBUL (AA) - Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına ilişkin, "Gelecekte milli egemenlik mirasını devralacak çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramını en samimi duygularla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Olpak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajda, hem 23 Nisan 1920’de kurulan TBMM'nin 96. yıl dönümünü hem de çocukların bayramını kutlama mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

23 Nisan'ın aynı zamanda Ulusal Egemenlik Bayramı olduğunu ifade eden Olpak, "Türkiye’nin kuruluş ilkeleri arasında yer alan milletin kayıtsız şartsız egemenliği ilkesi, bu topraklarda ilelebet devam etmesi gereken bir idealdir. Gelecekte milli egemenlik mirasını devralacak çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.