23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
“Gökyüzünde Kardeşlik Var” uçurtma şenliğinde Türk çocukları, Suriyeli, Afgan, Özbek ve Somalili çocuklar ile beraber Keçiören'de uçurtma uçurdu

ANKARA (AA)- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen “Gökyüzünde kardeşlik var” uçurtma şenliğinde Türk çocukları, Suriyeli, Afgan, Özbek ve Somalili çocuklar ile Keçiören'de uçurtma uçurdu.

Keçiören Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsmaında düzenlenen ''Gökyüzünde Kardeşlik var'' uçurtma şenliğine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan katıldı.

Kartaltepe Kent Ormanı Çanakkale Anıtı önünde düzenlenen şenlikte çocuklara futbol topu, oyuncak araba ve bebek ile satranç seti hediye edilirken, şenliğe katılan ülkelerin bayrakları da dağıtıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çocukların isteği üzerine şenlik alanına konulan ve “Yaşasın 23 Nisan, Yaşasın Cumhuriyet” yazılı çerçevelerle hatıra fotoğrafı çektirerek, onlarla beraber uçurtma uçurdu. Çocukların oynadıkları bazı oyunlara da katılan Mustafa Ak, tren oyununda çocukların arasına karıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.