255 kişi TSK'ya ait uçakla İstanbul’a getirildi

255 kişi TSK'ya ait uçakla İstanbul’a getirildi
Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremde evleri yıkılan ve aralarında gönüllü kurtarma ekibinin de bulunduğu 255 kişilik grup Adana'dan kalkan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait uçakla Atatürk Havalimanı'na getirildi.

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremde evleri yıkılan ve aralarında gönüllü kurtarma ekibinin de bulunduğu 255 kişilik grup Adana'dan kalkan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait uçakla Atatürk Havalimanı'na getirildi. Vatandaşlar burada bekleyen yine Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait otobüslerle gidecekleri yerlere götürüldü.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürerken, evleri yıkılan ve bölgeden çıkmak isteyen depremzedeler ile gönüllü kurtarma ekipleri Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla İstanbul'a getirildi. 255 kişilik grubu taşıyan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait uçak Adana'dan kalkarak saat 09.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Vatandaşlar burada hazırda bekleyen otobüslerle gitmek istedikleri adreslere götürüldü.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.