30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları
 Muhabir
30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Konya belediye ve ilçe başkanları kurum ve kuruluşlar kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Konya belediye ve ilçe başkanları kurum ve kuruluşlar kutlama mesajı yayımladı.

VALİ ÖZKAN: HÜRRİYET VE İSTİKAMETİNİN EBEDİ MÜHRÜDÜR

Konya Valisi Vahdettin Özkan 30 Ağustos Zafer Bayramı sebeiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Özkan yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Türk Milletinin bağımsızlık aşkı ve cesaretiyle yeniden doğuşunu müjdeleyen, destansı mücadeleyle kazanılan tarihimizin müstesna bir zaferidir. Bu zaferle necip milletimiz; istiklal ve istikbalini tehdit eden her unsura, medeniyet değerlerinden gelen ruh ve azimle tavizsiz bir şekilde karşı koyacağını tüm Dünya’ya ilan etmiştir. Bu zafer; tarihe gömülmek istenen bir milletin, küllerinden yeniden doğarak, şahlanışının destanı, Hürriyet ve istikametinin ebedi mührüdür.

KAHRAMANLIK DESTANI

Hamiyetli vatan evlatlarının bu onurlu mücadelesi birçok millet için de tarihi bir örnek olmuş, ecdadımızın bu kahramanlık destanı, bağımsızlıklarına göz dikilen diğer milletlerin de cesaret kaynağı olmuştur. İnanıyoruz ki; asırlık mücadele ruhunu koruyan bu milletin gençleri de atalarından aldığı güç, cesaret, azim ve karalılık ile ülkemizin geleceğinin güvencesi olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı bu gurur günümüzde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, bugün de aynı kararlılıkla ülkemizin güvenliği için canını feda eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum."

vahdettin-ozkan.jpg

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımız ve bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmetle ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

Başkan Altay’ın mesajı şöyle: “Türk milletinin kahramanlık destanının en parlak sayfalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’mizin 101. yılındayız. Tarihin akışını değiştiren Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde; aziz milletimiz tüm zorlukları göğüsleyerek, inançla ve kararlılıkla zafere yürüdü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde vatanı korumak için gözlerini kırpmadan düşmanla mücadele eden kahraman askerlerimiz, cesaretleri ve fedakârlıklarıyla tarihe adlarını altın harflerle yazdırdılar.

GÜÇLENEREK İLERLİYORUZ

Düşmanın bastığı her karış toprak için verilen bu kutlu mücadele; bir milletin birlik ve beraberlik içerisinde ne kadar büyük işler başarabileceğinin, bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin eşsiz bir örneği oldu. 30 Ağustos, sadece bir zaferin hatırası değil, aynı zamanda Türk milletinin dirilişinin, iradesinin ve birliğinin sembolüdür. Bugün yalnızca Zafer Bayramı’nı kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda tarihimizden aldığımız ilhamla geleceğe daha da güçlenerek ilerliyoruz.

MİNNETLE YAD EDİYORUM

Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizi daha yüksek hedeflere taşımaya ve 30 Ağustos’un hürriyet ve mücadele ruhunu daima yaşatmaya kararlıyız. Gelecek nesillere, tam bağımsızlık ve vatan sevgisi gibi en değerli mirasları bırakmak için var gücümüzle çaba gösteriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; vatanımız ve bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Mekânları cennet olsun."

ugur-ibragim-altay.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mesajında şu görüşlere yer verdi: “30 Ağustos Zaferi; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletçe kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir. Türk milleti bu zaferle kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

EN BÜYÜK GÜVENCİMİZ OLACAKTIR

Tarih boyunca gücünü, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır. Bizlere düşen görev, Atalarımızın bize emanet bıraktıkları bu kutsal toprakları birlik beraberlik içerisinde aynı şuurla gelecek nesillere taşımak için, Ülkemizi her alanda daha güçlü kılmak, var gücümüzle çalışmaktır. Bugün gençlerimiz, Kahraman Ecdadımızın Aziz mirasından aldığı ilham, güç ve inançla dünyanın her yerinde sayısız başarılara imza atarak şanlı bayrağımızı gururla dalgalandırmaktadır.

Bu vesile ile tarih boyunca ve günümüzde bu topraklar uğruna şehit olanlara minnet duygularımızı sunarak, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”

baskan-ahmet-pekyatirmaci.jpg

DOSTA VE DÜŞMANA BİR KEZ DAHA GÖSTERDİK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Hasan Kılca, 30 Ağustos Zaferi ile milletimizin, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha gösterdiğine vurgu yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 30 Ağustos Zaferi'nin Kurtuluş Savaşı’nın en büyük zaferi olduğunu belirtti.

YENİDEN DİRİLİŞ FERMANIDIR

Başkan Hasan Kılca, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Nice büyük zaferlerle dolu şanlı tarihimizde milletimizin vatanımızı işgal edenlere karşı son sözü söylediği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümündeyiz. 30 Ağustos, asil milletimizin asla esir edilemeyeceğini, özgürlüğümüzü simgeleyen ay yıldızlı bayrağı­mızın gönderden asla indirilemeyeceğini ve asırlardır gök kubbemizde yankılanan ezan seslerinin asla susturulamayacağını bütün cihana ilan eden yeniden diriliş fermanıdır.

BUNDAN SONRA DA GEREKLİ CEVABI VERECEKTİR

Kurtuluş mücadelesi, bir milletin var olma ve yaşama arzusunun gönüllerde yükseldiği bir meşale olmuş ve kutlu bir dönem olarak tarihteki ayrıcalıklı yerini almıştır. İstiklalini kendi azim ve kararının kurtaracağına inanan aziz milletimizin desteğiyle ordumuz, 26 Ağustos 1922 sabahı işgal kuvvetlerine yönelik başlattığı taarruz Türk milletinin kararlılığının, mücadele azminin ve hür yaşama iradesinin açık bir kanıtıdır. Bu zaferle aziz milletimiz son sözünü söylemiş, Anadolu ilelebet bir Türk yurdu olarak tescil edilmiştir. 30 Ağustos Zaferiyle milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir. Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizi bölmek isteyen iç ve dış düşmanlar, her zaman karşısında bu asil milletin dik duruşunu, azmini, kararlılığını bulacak ve milletimiz bu topraklar üzerinde hain emelleri olanlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerekli cevabı verecektir.

DÜNYA KABUL ETTİ

Bize düşen görev ise, her dönem tarih sahnesinde iz bırakan milletimizin mirasını layıkıyla anmak ve kadim milletimizin zor zamanlarında elde ettiği zaferlerin neticesi bu aziz toprakları sonsuza dek korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği bu büyük zaferin 101. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün silah arkadaşlarını; milletimiz ve vatanımız için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükran ve minnet duygularımla anıyor Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

kilca.jpg

BİZE BU GURURU YAŞATAN ECDADI ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUM

Şanlı tarihimizde yer alan en büyük kahramanlık destanlarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin aziz milletimizin, istiklal ve istikbali uğruna neler başarabileceğinin en büyük göstergesi olduğunu belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bugün haklı bir gururu ve sevinci milletçe topyekün bir kez daha yaşıyoruz. Bu gururu bize yaşatan ecdada şükran ve minnet duyuyoruz” diye konuştu.

HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Büyük Zafer’in 101’inci yıl dönümü ile ilgili yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Bu büyük zafer, 26 Ağustos günü Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile başlayıp 30 Ağustos günü kesin zaferle sonuçlandı. Tarihi, şanlı zaferlerle dolu milletimiz, topyekün yürüttüğü kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos 1922’de kesin bir zaferle neticelendirmiş, bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha dünyaya ilan etmiştir. Bugün milletçe Büyük Zafer'in 101'inci yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

‘TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU’ İLE İLERLEYECEĞİZ

Bizler de, ecdadımıza layık bir evlat olabilmek adına ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’ yolunda tüm gayretimizle çalışmaya, ilerlemeye devam edeceğimizi bu vesile ile bir kez daha ilan etmek istiyoruz. Zafer Bayramı vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

mustafa-kavus.jpg

İL BAŞKANI AHMET ARSLAN: BİZİM ÜLKEMİZ MİLLİ VE ŞANLI BİR TARİHE SAHİP

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Bizim Ülkemiz Milli Ve Şanlı Bir Tarihe Sahip” dedi.

Başkan Arslan, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Vatan topraklarının kurtuluşu ve bağımsızlığımızı müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 99. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Milletimiz tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş bu uğurda her türlü mücadeleyi göze almıştır. Esarete karşı boyun eğmeyen milletimiz, başlattığı Kurtuluş Savaşı’yla bağımsızlık ideali etrafında kenetlenerek, eşsiz zaferler kazanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi vatan topraklarının her köşesine yayılarak 30 Ağustos’ta kazanılan zaferle başarıya ulaşmıştır. Milli ve şanlı tarihe sahip ülkemizi parçalamak isteyenlere karşı milletimizin tüm imkânsızlıklara rağmen gösterdiği sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan bu zafer, bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktalarından biridir.”

TÜRKİYE MİLLİ VE ŞANLI BİR TARİHE SAHİP

Arslan, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Milletimizin tarih yolculuğumuzdaki şeref halkalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi ile birlikte vatan toprakları işgalden kurtulmuş, milletimizin önünde yepyeni ufuklar açılmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyorum.”

arslan.jpg

BEKTAŞ: 30 AĞUSTOS ZAFERİ, TÜRK ULUSUNUN ASLA YENİLMEYECEĞİNİ GÖSTERMİŞTİR

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan CHP Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş, Şanlı Türk Tarihinin emsalsiz zaferlerinden birisi olan ve Türk Milletinin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zaferi; Türk Ulusunun asla yenilmeyeceğini gösterdiğini söyledi.

Mesajının devamında 30 Ağustos Zafer bayramını ulus olarak coşkuyla kutlayacağız diyen Barış Bektaş şunları ifade etti: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıl dönümünü ulus olarak büyük bir heyecan ve gururla kutlayacağız. Türk Ulusu 30 Ağustos Zaferiyle varlığına ve bölünmez bütünlüğüne göz dikenlere karşı tarih boyunca büyük mücadeleler vererek, en ağır darbeyi indirmiş, yaptığı örnek savaşla başka uluslara da yol göstermiş, milletiyle birlik ve dayanışma anlayışıyla dünyada saygınlık kazanmış ve örnek olmuştur. Şanlı Türk Tarihinin emsalsiz zaferlerinden birisi olan ve Türk Milletinin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zaferi Türk'ün asla yenilmeyeceğini göstermiştir.

AYNI AZİM VE KARARLILIKLA MÜCADELE EDİYORUZ

Atatürk'ün bağımsızlık hareketini başarıya ulaştırmış, demokratik ve çağdaş Cumhuriyet'in kurulmasının yolunu açmıştır. Eşit yurttaşlık ilkesi çerçevesinde oluşturduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen şer güçler bulunmaktadır. Ancak, bunlara karşı 101 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz, edeceğiz. Türk Millet olarak en önemli görevimiz, üstün bir azim ve gayretle Türkiye'yi daha ileriye götürmek, ülkemizin dünyanın en güçlü demokratik ülkeleri arasında yer almasını sağlamaktır. Bu düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yılını en içten duygularla kutluyor; İstiklal Mücadelesinin Önderi, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum”

chp-de-baris-bektas-hakkinda-karar-verildi-disipline-sevk-edilmeyecek-820632-5.jpg

KARACA: 30 AĞUSTOS’TA, İNSANCA YAŞAMANIN BAĞIMSIZ BİR DEVLETLE GERÇEKLEŞECEĞİNİ TÜM DÜNYAYA GÖSTERMİŞİZ

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımlayan Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “30 Ağustos Zaferiyle milletimiz insanca yaşamanın hür, bağımsız ve egemen bir devlet olmakla gerçekleşebileceğinin tüm dünyaya göstermiştir” diye konuştu.

Mesajında Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Karaca şu ifadelere yer verdi: “Bu yıl 101. Yıldönümünü kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Türk Milleti olarak tüm dünyaya, insanca yaşamanın ancak hür, bağımsız ve egemen bir devlet olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini göstererek, vatanı ve hürriyeti uğruna canı pahasına her türlü mücadeleyi de vermeye her daim hazır olduğumuzu bir kez daha göstermişiz. Bu zafer, sadece askeri bir başarı olarak kalmamış tarih sahnesinde, yeni bir Türk Devletinin doğmasına da zemin hazırlamıştır. Bu toprakları vatan kılmak için ecdadımızın ödediği bedeller ile milletimizin tüm dünyaya örnek olan mücadele azmi, sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz, her geçen gün gelişen ve büyüyen Cumhuriyetimizin en büyük güvencesidir.

COŞKUYLA KUTLUYORUZ

Bizler geçmişimizden aldığımız bu güç ve ilhamla Türkiye Cumhuriyeti’ni, her daim yüceltmeye devam edeceğiz. Türk Milletinin vatanları uğruna canlarını veren şehitlerimizin ve atalarımızın izinden gittiğini görmek, milletimiz için eşsiz bir gururdur. Bu düşünceler ve inançla tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkuyla kutluyoruz. Ebediyete intikal eden kahramanlarımızı, canlarıyla bu toprakları vatan yapan başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." .

karaca-foto.jpg

KONYA SMMMO BAŞKANI ABDİL ERDAL: “30 AĞUSTOS BAĞIMSIZLIK SEMBOLÜMÜZDÜR”

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, 30 Ağustos zaferinin bağımsızlık sembolü olduğunu söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Abdil Erdal, Türk Milleti’nin tarih boyunca birlik ve beraberliğini yıkmaya teşebbüs eden her türlü girişimi boşa çıkardığını belirtti.

YÜKSEK RUH VE ŞUUR HER ZAMAN CANLI KALACAK

Başkan Erdal mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimiz tarih boyunca bağımsızlığından taviz vermemiş ve bu bağımsızlık yolunda her türlü mücadeleyi vermiştir. Hiçbir dış güce boyun eğmeyen milletimiz, başlattığı Kurtuluş Savaşı’yla bağımsızlık için kenetlenerek, eşsiz zaferler kazanmıştır. Türk milleti olarak sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet sevdası, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde görülmektedir. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her zaman canlı kalarak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, güzel ülkemizi bizlere miras bırakan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu toprakları vatan yapan, vatanı ve bayrağı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazileri saygıyla anıyorum.”

smmo.jpg

YAMAN: 30 AĞUSTOS ZAFERİYLE ULUSUMUZ, TAM BAĞIMSIZLIĞINA KAVUŞMUŞTUR

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıldönümüyle ilgili bir mesaj yayımlayarak, 30 Ağustos Zaferiyle ulusumuzun egemen güçlerin prangalarından kurtularak tam bağımsızlığına kavuştuğunu belirtti.

Bekir Yaman mesajının devamında ise şunları dile getirdi: “26 Ağustos günü Büyük Taarruz ile atılan ilk adım, bundan tam 101 yıl önce, tarihin gördüğü en büyük zaferlerden biri ile taçlanmış; Türkiye Cumhuriyeti Devleti, egemen güçlerin prangalarından kurtularak tam bağımsızlığa kavuşmuştur. Bu kutlu mücadelenin başkomutanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. 'Ya istiklal ya ölüm!' diyerek yola düşen, tüm imkânsızlıklara rağmen bağımsız bir Cumhuriyet kuran Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının ilk işi, egemenliği kayıtsız şartsız millete devretmek olmuştur. Bugün bizlere düşen de 101 yıl önce kurulan Cumhuriyeti, demokrasi ile taçlandırarak ülkemizi kalkındırmanın yanı sıra, mazlum halklara da umut ışığı olmaktır.

YÜREKTEN KUTLUYORUM

Bölgemizin huzura kavuşması, Türkiye Cumhuriyeti’nin 'Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti' ilkesine sıkı sıkıya bağlı olmasından geçmektedir. Demokrasi mücadelesi zor bir yolculuk olsa da hiç kimsenin umutsuzluğa kapılma hakkı yoktur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk mücadele rotasını 'Zafer ‘Zafer benimdir..’ diyebilenindir. Başarı ise ‘Başaracağım.’ diye başlayarak sonunda ‘Başardım’ diyebilenindir." sözüyle çizmişti. Milletimize söz veriyoruz. Kararlıyız, başaracağız! Cumhuriyetimizi, ne pahasına olursa olsun, demokrasi ile taçlandıracağız! Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri sayan, Millet Egemenliğine gönülden bağlı Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Tüm şehitlerimize rahmet diliyor, demokrasi ve özgürlük kahramanlarına şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

yaman.jpg

YİĞİT: 30 AĞUSTOS ZAFERİYLE, TÜRK ULUS’UNUN GELİŞMESİNİN ENGELLENEMEYECEĞİNİN MESAJI VERİLMİŞTİR

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan ve bu bayramı kutlayan Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, 30 Ağustos Zaferiyle Türk Ulus’unun gelişip güçlenmesinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de engellenemeyeceğinin en anlamlı mesajının verildiğini söyledi.

Özgür Ulaş Yiğit 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Mustafa Kemal Atatürk’ün kusursuz stratejisi, ulusumuzun ve ordumuzun büyük özverisiyle kazanılan 30 Ağustos Zaferi’yle, tam bağımsız, laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolu açılmıştır. 30 Ağustos Zaferi, Türkiye Cumhuriyeti’nin hiç sönmeyecek bir güneş gibi doğuşunu müjdelemiştir.

NESİLLERE AKTARMAYA DEVAM EDECEĞİZ

30 Ağustos Zaferi, Sevr düşü peşinde koşanların emellerini hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceklerini gösteren bir zaferdir. Savaş alanında tarih yeniden yazılırken, Türk Ulus’unun gelişip güçlenmesinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de engellenemeyeceğinin en anlamlı mesajı verilmiştir. Bizler bu en kutlu Zafer Günü'nü anmayan ve anlatmayanları, bilinçli olarak değersizleştirmek isteyenleri unutmayacak ve unutturmayacağız. 101. yılın miladında, o günkü inanç ve kararlılıkla zaferimizi ve onun önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü; emaneti, laik, çağdaş, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, başta Büyük Önderimiz Atatürk olmak üzere canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz."

yigit.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.