346 kişi eğitim almaya hak kazanmıştı: Konya'daki akademi ilk mezunları verdi

346 kişi eğitim almaya hak kazanmıştı: Konya'daki akademi ilk mezunları verdi
 Editör
1800’den fazla başvurunun arasından seçilen 346 kişinin eğitim aldığı MEGA Yazılım Akademisi ilk mezunlarını verdi.

MEGA Yazılım Akademisi’nin ilk mezunları Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Konya’da yaşayan veya okuyan 15-35 yaş arasında 1800’den fazla başvuru alan akademide yapılan değerlendirmeler sonucunda 346 kişi eğitim almaya hak kazanmıştı. 11 Kasım 2023 günü başlayan eğitimler sonucunda bitirme projelerini sunan 135 kursiyer sertifikasını, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un elinden aldılar.

10-6.jpg

BAŞKAN KAVUŞ: ADI GİBİ HEDEFLERİ DE BÜYÜK BİR PROJE

Sertifika töreninde konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kendisinin de eğitimlerini tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan gençler kadar mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti. “Hem Meram’da yaşayan tüm gençlerimiz hem de MEGA Projesi benim evlatlarım gibidir” diye konuşan Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “MEGA Yazılım Akademisi mezuniyet töreni bizim için çocuklarımızın buluşması gibi bir tören ve biz buna şahit olmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz. MEGA, adı büyük, kendi büyük, hedefleri büyük, idealleri büyük bir proje. Her yaş grubuna ayrı bir eğitimle, hayatlarına ve öğrenim hayatlarına destek sunan bir proje. ‘Yazılım Akademisi’ gibi çağımızın en önemli bölümlerinden birinden bugün sertifikalarınızı alıyorsunuz. Bu akademi, yazılım dünyasına adım atmak ya da kendini geliştirmek isteyenler için yeni bir fırsat oldu. Program sonrası başarıyla mezun olan tüm arkadaşlarımızın istihdam sürecine de yakın zamanda dahil olmalarını temenni ediyorum. Mezuniyetleriniz sizlere, sevdiklerinize ve ailelerinize hayırlı olsun. Hayatlarınızın geri kalanında hayallerinizin bile ötesinde bir başarı hikayesi yazmanız duasıyla, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

1-38.jpg

7-17.jpg

Program, Berat Şeyma Çelik’in program süreci sunumu ile devam etti. Sunumun ardından Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, akademiyi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi. Tören, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

5-26.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.