39 Buçuk basamak oyunu tiyatroseverlerle buluşacak

39 Buçuk basamak oyunu tiyatroseverlerle buluşacak
 Muhabir
Akşehir Belediyesi, İskoç yazar John Buchan’ın 1915 yılında kaleme aldığı “39 Basamak” adlı casusluk romanından esinlenerek uyarlanan “39 Buçuk Basamak” adlı tiyatro oyununu sahneye taşı

Sahnelediği nitelikli tiyatro oyunlarıyla beğeni toplayan Akşehir Belediyesi, son olarak İskoç yazar John Buchan’ın 1915 yılında kaleme aldığı “39 Basamak” adlı casusluk romanından esinlenerek uyarlanan “39 Buçuk Basamak” adlı tiyatro oyununu sahneye taşıyor. 21 Ocak Pazar günü saat 20.00’de Akşehir Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun ücretsiz olarak izlenebilecek.

Akşehir Belediyesi, Akşehir’in kültür ve sanat hayatının gelişmesine katkıda bulunmak için nitelikli oyunları Akşehirlilerle buluşturmaya devam ediyor.

İskoçyalı yazar John Buchan’ın 1915 yılında kaleme aldığı “39 Basamak” adlı casusluk romanından esinlenerek sahneye uyarlanan “39 Buçuk Basamak” adlı tiyatro oyunu, Akşehir Belediyesi ve Akşehir Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği iş birliğiyle bu kez Akşehirli sanatseverler için sahnelenecek.

James Bond başta olmak üzere birçok ikonik polisiye filmine de konu olan oyunda; ulusal bir insan avının ana hedefi haline gelen John’un, kılık değiştirerek Haydarpaşa Garı’ndan hareket eden Anadolu Ekspresi’ne binmesi ve kendini aklayabilmek için “Dünyanın Ortasına” yani Akşehir’e doğru yola çıkmasını konu ediniyor. Eseri kaleme alan John Buchan’ın başkahraman haline getirildiği oyunda heyecanlı bir macera izleyiciyi bekliyor.

“39 Buçuk Basamak” adlı tiyatro oyunu, 21 Ocak Pazar günü saat 20.00’de Akşehir Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.