400 Vakfın emanetini yürütüyoruz

400 Vakfın emanetini yürütüyoruz
Bölge müdürü Nurullah Osmanlı, Konya’da yaklaşık 400 vakfın emanetini yürütüyoruz. 200'e yakın vakfımız görev yapıyor. 525 vakıf eserimiz şu anda onarım ve gözetimimizde duruyor” dedi.

Bölge müdürü Nurullah Osmanlı, Konya’da yaklaşık 400 vakfın emanetini yürütüyoruz. 200'e yakın vakfımız görev yapıyor. 525 vakıf eserimiz şu anda onarım ve gözetimimizde duruyor” dedi

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından iftar programı düzenlendi. Meram Öğretmenevi'nde düzenlenen programa Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Erol Ökten, Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın, çok sayıda vakıf gönüllüsü ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu programda konuşmalarını gerçekleştiren Konya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanlı, Türkiye kapsamında 60 bine yakın vakfın emanetini yürüttüklerini söyledi. Müdür Osmanlı, “Konya’da yaklaşık 400 vakfın emanetini yürütüyoruz. 200'e yakın vakfımız görev yapıyor. 525 vakıf eserimiz şu anda onarım ve gözetimimizde duruyor. Bu faaliyetleri yürütürken aynı zamanda yaklaşık 2 bin 500 aileye yardım ediyoruz” diye konuştu.

400-2.jpeg

‘EL UZATIYORUZ’

Bölge müdürlükleri içerisinde yer alan yardıma muhtaç insanlara vakıflar olarak el uzattıklarını ifade eden Ökten ise, “Yardımlaşma ve dayanışmanın katlanarak arttığı, birlik ve beraberliğin en yoğun hissedildiği Ramazan ayına bir kez daha kavuştuğumuz için son derece mutluyum. Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak birlik ve beraberliğimizi bu ayda daha da güçlendiriyoruz. Unutmayalım ki insanların en hayırlısı komşusuna yakınlarına hayrı dokunandır. Bizler sizlerle büyük bir aileyiz. Vakıf karşılıksız vermektir” diye konuştu.

400-3.jpeg

Böyle bir iftarda buluşturduğu için Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür eden Aydın da, vakıfların önemine değindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.