51. Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

51. Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Seydişehir İlçe teşkilatının 51. Danışma Meclis toplantısı partililerin yoğun katılımıyla yapıldı. ..

Süleyman Sayan'ın Haberi

AK Parti Seydişehir İlçe teşkilatının 51. Danışma Meclisi toplantısı partililerin katılımıyla yapıldı. 

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapılan 51. İlçe danışma meclisi toplantısına AK Parti Konya Milletvekilleri Ömer Ünal, Ahmet Sorgun, il Başkan yardımcısı Yusuf Uçar, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe koordinatörü Uğur Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Mahalle temsilcileri ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, AK Partinin gücüne güç katmak için partinin farklı kademelerinde görev alan her dava arkadaşım üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindedir dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Konya Milletvekilleri Ömer Ünal ve Ahmet Sorgun, 1Kasım seçimlerinde aldığımız yüzde 49,5 oy oranının rehavetine kapılmadan çalışmalara ilk günkü aşkla, ülkenin ve milletin huzuru ve güvenini sağlamak için devam edeceklerini belirterek hükümetimiz halkımıza  verdiği vaatleri süratle yerine getirmektedir. Milletimizin Ak Partiye güvenmesinin nedeni bugüne kadar verdiği sözleri bir bir yerine getirmesinden dolayıdır diyen Milletvekilleri, ‘’ Ülkeyi bölmenin çabası içerisinde olan vatan hainleri amaçlarına asla ulaşamayacaklardır dedi.

 (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.