7 IŞİD'linin Kafasını Kesip Cenaze Evine Gönderdiler

7 IŞİD'linin Kafasını Kesip Cenaze Evine Gönderdiler
rak'ta IŞİD'le girdikleri çatışmada öldürülen Şii milisin silah arkadaşları, maktulün ailesine cenaze yerine, öldürdükleri 7 IŞİD'linin kafasını yolladılar

BasNews'in geçtiği haberde Irak'ta Şii grupların desteklediği Ordu ile IŞİD üyeleri arasındaki çatışmalar sürerken Basra'da yaşanan ilginç bir olay, savaşın toplumda yarattığı etkiyi başka bir yüzü ile gözler önüne serdi.

CENAZE EVİNE 7 IŞİD'LİNİN KAFASINI GÖNDERDİLER

Felluce kenditinde yaşanan çatışmalarda öldürülen Beşir Şelan adlı Şii gönüllü milisinBasra kentine bağlı Temimiye ilçesindeki evine, cenaze yerine, aynı çatışmada öldürülen 7 IŞİD'linin kesilmiş kafası gönderildi.

Cenaze yerine kesik kafalarla karşılaşan cenaze evindeki matem yerini kutlamalara bıraktı.

"AİLESİ BİLMELİDİR Kİ BEŞİR'İN KANI BOŞA AKMAMIŞ"

Şii milisin arkadaşlarından Yüzbaşı Haydar Metruş, arkadaşlarının intikamını almak ve ailesini mutlu etmek için böyle bir şeyi tercih ettiklerini belirterek, '"Felluce'de Beşir'i vurduklarında hemen intikamını almak için bunu yaptık. Ailesi bilmeli ki Beşir'in kanı boşa akmamış." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.