Akıncılar Platformu'ndan Fatih Erbakan'a uyarı ve çağrı!

Akıncılar Platformu'ndan Fatih Erbakan'a uyarı ve çağrı!
 Editör
Akıncılar Platformu, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıkladı

Akıncıla Paltformu, Yeniden Rafah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı eleştirerek 31 Mart'ta Cumhur İttifakı adaylarını destekleyeceklerini söyledi.

Düzenlenen basın toplantısında Erbakan Hoca'nın tabiriyle çadırın orta direğinden, Konya'dan seslendiklerini belirten Akıncılar Paltformu Sözcüsü Ahmet Poçanoğlu, ''Ülkemizin coğrafi konumu, tarihi mirası ve kendisinden beklenen misyon sebebiyle bu topraklarda hiçbir seçim sadece bir seçim olarak kalmaz. Her seçimin daima bir arka planı vardır. Seçimler, ülkemizi, insanımızı, geleceğimizi, uzun süreler etkiler. Seçim sonuçları ya seçimlere her zaman müdahil olan, ülkemiz üzerinde de hesabı olan siyonist haçlıları sevindirir ya da bizden umudu ve beklentisi olan gönül coğrafyamızın mazlum insanlarını sevindirir'' dedi.

dsc-0006.jpg

Özgün bir düşünce olarak ortaya çıkan ve insanlığa yeni bir heyecan ve diriliş vaad eden milli görüş fikrini belirten Poçanoğlu, ''Lakin hocamızın manevi mirası ve davası ne yazık ki 'miras yedi' ellerde savrulmalar yaşamaktadır. Biz Akıncılar, Necmettin Erbakan hocamızla 1969 yılının Konya seçim çalışmalarında başladığımız 'ruh köküne' dayalı milli ve yerli yolculuğumuza devam ediyoruz. Fatih Erbakan ve partisi, çilesiz ve emeksiz, elde ettiği imkan ve nimetlerle imtihan olmakta. Bazı partiler bugün, Hocamızın bütün hayallerini gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan'a ve davasına zarar verecek, kaybettirecek yoldadır. Fatihin emaneti Ayasofya'yı siyonist hristiyanların meydan okumalarına rağmen camiye dönüştüren, adanmış dava adamı Recep Tayyip Erdoğan'a kaybettirmek vebaldir. Son bir asırdır horlanan Anadolu insanının, elli yıl önce Erbakan hocamızla başlayıp, Recep Tayyip Erdoğan'la devam eden vakarlı mücadelesini zayıflatmak ancak 'kindar muhterisleri' sevindirir. Hiçbir gerekçe, bizi geriletmeye, kutsallarımızı çiğnetmeye, kazanımlarımızı kaybettirmeye mazeret olamaz. Dünyanın her yerinde bize umut bağlayan mazlumlara hayal kırıklığı yaşatamayız. Mevcut konjonktürde milli görüşün temsilcisi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Oylarımızı AK Parti adaylarına veriyoruz. Milletimizi de Recep Tayyip Erdoğan yanında birleşmeye, AK Parti'ye oy vermeye davet ediyoruz'' dedi.

dsc-0015.jpg

Milli Görüş yolunun varisi Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Poçanoğlu, ''Partilerimiz Cumhur İttifakı'nda birleşmese de, irfan sahibi kardeşimiz, aklıselim, gönlüselim insanımız tabanda birleşecektir ve Recep Tayyip Erdoğan'a destek verecektir. Her partiden insanımızı, mahalle komşumuzu, sohbet arkadaşımızı ve din kardeşimizi, Hak ve batıl mücadelesinde 'hak'ın yanında olmaya davet ediyoruz. Nice bedeller ödeyerek ve büyük mücadelelerle elde ettiğimiz özgürlüklerimizi, başörtümüzü, kutsal değerlerimizi, vatan savunmamızı ve camilerimizi kaybetmemek için Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alıyoruz'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum