81 milyona 81 milyon 1 GB internet

81 milyona 81 milyon 1 GB internet
Ramazan ayına özel, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu GSM operatörlerinin internet kullanıcılarına 1’er gb internet hediye edeceğini açıkladı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelindeki vatandaşların büyük çoğunluğu evlere kapandı. Bu durumda internet kullanımının arttığını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, GSM operatörlerinin kullanıcılarına 1’er gb internet vereceğini duyurdu.

NASIL ALINACAK?

Karaismailoğlu, "Keza GSM operatörlerimiz her yıl 10 milyar liranın üzerinde altyapı yatırımı yaparak bu noktada üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Ancak Kovid-19 tedbirleri sonrasında vatandaşların internet kullanımını daha da arttı. İhtiyaç haline gelen internet kullanımının bu dönemde vatandaşlarımıza ayrıca bir yük getirmemesi amacıyla tüm GSM operatörlerimizden vatandaşlarımız adına bir destek istedik. Bakanlığımız ile operatörler arasında vardığımız mutabakatla tüm operatörlerimiz, 81 milyon cep telefonu abonesine vatandaşımızın her birine ramazan ayında 1'er GB interneti ücretsiz sağlayacak." değerlendirmesinde bulundu. Konu ile ilgili hediye internet için bir yere başvuru yapılıp yapılamayacağına dair bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.