9 Ocak 2017 Pazartesi Konya’da okullar tatil mi? Konya Milli Eğitim Müdüründen açıklama geldi.

9 Ocak 2017 Pazartesi Konya’da okullar tatil mi? Konya Milli Eğitim Müdüründen açıklama geldi.
09 Ocak 2017 Pazartesi günü Konya’da okullar tatil olacak mı? Pazar günü Konya’da yoğun kar yağışı başladı. Meteoroloji tahminlerine göre Konya'da Pazartesi ve Salı günü kar yağışlı görünüyor.

Son Güncelleme Saati: 18.44 Tarih: 8 Ocak 2017 Pazar 

Konya İl Milli Eğitim Müdürü GursoyMukadder  twitterden yaptığı açıklama

Kar ve buzlanma nedeniyle merkez üç ilçemiz (Karatay Meram ve Selçuklu) da 09.01 2017 Pazartesi bir gün süreyle tüm okullar tatil edilmiştir

TATİL EDİLEN KONYA'NIN DİĞER İLÇELERİ

9 Ocak Pazartesi Konya'da tatil edilen diğer ilçeler. Akören, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Güneysınır, Derbent, Derebucak, Hadim, Hüyük, Yunak, Ahırlı, Altınekin, Akşehir, Beyşehir, Doğanhisar, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir ve Tuzlukçu.

Selçuk Üniversitesi

Selçuk Üniversitesi'nde final haftası yarın başlıyor. Kar yağışının etkisini artırmasıyla üniversiteli öğrencileri sınavların ertelenip ertelenmemesi heyecanı sardı. Çoğu öğrenci sınavların ertelenmesini isterken, tam tersi düşünen üniversiteliler de var. S.Ü Rektörü Prof. Dr.Mustafa Şahin, erteleme ile ilgili kararını Twitter hesabından duyurdu. Yolların açık olduğunu belirten ve bunları fotoğraflayan Şahin, sınavların ertelenmeyeceğini söyledi. Şahin, sınavlarda öğrencilere başarılar diledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) hava muhalefeti nedeniyle yarınki final sınavlarını 1 saat geciktirme kararı aldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle NEÜ'de yapılacak final sınavları 1 saat geç başlayacak.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konya’da kar yağışının yağmaya başladığı anlardan itibaren, Konya Valisi Yakup Canbolat ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlerü Mukadder Gürsoy'a Sosyal Medya’dan mesajlar yağmaya başlıyor. Okullar tatil olacak mı sorusuna cevap arayan öğrenciler ve aileleri, Vali ve İl Milli Eğitim Müdürünü mesaj yağmuruna tuttular. Şu ana kadar gerek Konya Valisi’nden gerekse Konya İl Milli Eğitim Müdürü’nden tatil olduğuna dair herhangi bir açıklama gelmedi. Konya Valisi Yakup Canbolat ve İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, daha önceki kar tatili mesajlarını sosyal medya hesabı üzerinden verdiler. Bu bilinmesinden dolayı öğrenciler ve aileler twitter’dan Valiyi ve Milli Eğitim Müdürünü kar yağdığında mesaj yağmuruna tutuyor.

Konya Valisi Yakup Canbolat resmi twitter adresi https://twitter.com/yakupcanbolat

Konya İl Milli Eğitim Müdürü resmi twitter adresi https://twitter.com/GursoyMukadder

Meteoroloji tahminlerine göre Konya'da Pazartesi ve Salı günleri kar yağışı devam edecek. 8 Ocak sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Konya'da eğitimi çoğu zaman engelledi. Gündüz -4 derece olan sıcaklık, geceleyin -9 dereceye kadar düşecek. Öğrencilerin ve ailelerinin merakla beklediği Pazartesi günü Konya’da okullar tatil olacak mı sorusu. Meteoroloji tahminlerine göre Pazartesi günü kar yağışı gözükmekte. Pazartesi günü sıcaklık -4 derece ve kar yağışlı olacak. 

KONYA İL MERKEZİ VE İLÇELERDEN TATİL HABERLERİ GELDİKÇE SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum