AB Komisyonundan vizesiz seyahat için tavsiye kararı

AB Komisyonundan vizesiz seyahat için tavsiye kararı
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul:- "Gündemimizde olan AB vize muafiyeti konusundaki ilerleme, tavsiye kararı olumlu olmuştur. İnşallah bu konuda da süreç hızla tamamlanacaktır"

SAKARYA (AA) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, AB Komisyonu'nun vizesiz seyahat için tavsiye kararına ilişkin "Gündemimizde olan AB vize muafiyeti konusundaki ilerleme, tavsiye kararı olumlu olmuştur. İnşallah bu konuda da süreç hızla tamamlanacaktır." açıklamasında bulundu.

Kösemusul, yaptığı açıklamada, iş dünyası olarak son yıllarda her fırsatta ifade ettikleri, ısrarla üzerinde durdukları iki hususun güven ortamı ve ekonomik istikrar olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin kalkınma ve gelişmesine kast eden içeride ve dışarıda tüm alçak örgütlere karşı kararlı operasyonların devam edeceğini bildiklerini belirten Kösemusul, "İş dünyası ile istişare ederek ekonomide uygulanan reformların kapsamının genişletilip teşvik ve desteklerin süreceğine inanıyoruz. Gündemimizde olan AB vize muafiyeti konusundaki ilerleme, tavsiye kararı olumlu olmuştur. İnşallah bu konuda da süreç hızla tamamlanacaktır." ifadelerini kullandı.

Kösemusul, Türkiye'nin potansiyeli ve güvenirliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, devletin ve iş dünyasının azmi ve kararlılığıyla 2023 hedeflerini gerçekleştireceğini aktararak "2023 yolunda kendi değerlerimizle dünyadaki örnekleri iyi analiz ederek tüm alan ve kurumlarda yeni ve doğru yöntemler uygulamak zorundayız. Ortak hedeflere ulaşmak noktasında kararlı adımlar devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.