Abdülkadir Çat “bağımsız aday” oldu

Abdülkadir Çat “bağımsız aday” oldu
MHP Seydişehir’de aday göstermeyince, bazı teşkilat mensupları ve vatandaşların desteğini arkasına alan eski başkan Abdülkadir Çat 31 Mart’taki seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini açıkladı

Haber: Süleyman Sayan / Pusula-Seydişehir

Seydişehir eski belediye başkanlarından Abdülkadir Çat, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlere bağımsız aday olarak katılacağını resmen açıkladı. MHP’nin ilçede aday göstermemesinin ardından harekete geçen Çat, AK Parti eski ilçe başkanları Sadettin Kuyucak ve Abdulkadir Aslan’ın da destek verdiği basın toplantısında “bağımsız aday” olduğunu resmen açıkladı. 

“Hiçbir parti ile alakamız yok. Biz Seydişehir İttifakıyız” diyerek adaylık açıklamasını gerçekleştiren Çat, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin hemşehrilerimize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Belediye başkan adaylığına, belediye meclis üyeliğine ve muhtarlıklara aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yaşamaktan ve hizmet etmekten her zaman onur duyduğum aziz şehrimize bağımsız belediye başkan adayı olarak devam etme kararı aldım.

Bağımsız belediye başkan adaylığı kararını alırken hemşehrilerimizden gelen yoğun talep ve destek bizi ziyadesiyle memnun etti. Bize güç veren, destek olan bütün hemşehrilerimize şahsım ve arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Uzun süren aday belirleme sürecini siz basın mensupları ve hemşehrilerimiz yakından takip ettiniz. Biz bu süreçte yaşanan tüm gelişmeleri kıymetli hemşehrilerimizin takdir ve vicdanına bırakıyoruz. Kendimizi bu tartışmaların dışında tutuyor ve memleketimiz için yapacağımız hizmetleri her şeyin önünde görüyoruz. Ama bir konuya değinmek mecburiyetindeyim. İttifak görüşmeleri devam ederken yaptığımız bütün görüşmelerde Seydişehir’de partilerin kendi adayları ile seçime girmelerini ve Seydişehir’in sosyo-eğitim seviyesinin böyle bir dayatmaya sıcak bakmayacağını söylememize rağmen maalesef böyle bir tablo ile karşılaştık. Rabbimin elbet bunda da bir takdiri bir ihsanı vardır. Biz bu seçimi Seydişehir açısından tarihi bir seçim olarak görüyoruz.

Neden tarihi bir seçim! Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin teveccühü ile bu seçimi kazandığımızda; bundan sonra hiç bir siyasi parti, gerek genel seçimlerde milletvekili adayı belirlerken gerekse belediye başkan adayı belirlerken Seydişehir halkının talep ve isteklerini görmezden gelemeyecek ve ben yaptım oldu diyemeyecektir. Kazanan Seydişehir olacaktır!

Seydişehir’de farklı siyasi görüşlere sahip ve Seydişehir’e önemli hizmetleri olan değerli arkadaşlarımızla ve sevgili hemşehrilerimizle büyük bir mutabakat ve gönül bağıyla bu aziz şehre hizmet edeceğiz. Hepinize saygılar sunuyor. Sağlık huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum