Abidin Saniye Erçal İlkokulu’ndan anlamlı etkinlik

Abidin Saniye Erçal İlkokulu’ndan anlamlı etkinlik
Selçuklu İlçesi Abidin Saniye Erçal İlkokulu öğrenci-veli ve öğretmenleri ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

SEDEP “İyilikte Yarışıyoruz” projesi kapsamında Selçuklu İlçesi Abidin Saniye Erçal İlkokulu öğrenci-veli ve öğretmenleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere gıda yardımı kolileri hazırladı. Necmettin Erbakan Üniversitesi, Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen SEDEP “İyilikte Yarışıyoruz” projesi kapsamında Abidin Saniye Erçal İlkokulu öğrenci, öğretmen ve velileri “Hayırda Yarışalım, Yaşatalım ve İyilik Düşün İyilik Yap” düşüncesinden hareketle gıda kolilerini hazırlayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını sağladı. Etkinlik kapsamında okulda 120 adet gıda kolisinin yanında nakdi yardımda ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. İçerisinde tahin-pekmezden kuru fasulyeye, salçadan ayçiçek yağına kadar 23 çeşit gıda malzemesinin bulunduğu koliler okulun öğretmenleri tarafından belirlenen ailelerin adreslerine teslim edildi. Okul Müdürü Hilmi İnan bu projeyle öğrencilerde iyilik, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını geliştirmeyi ve yaşatmayı amaçladıklarını belirtti. İnan hedeflerinden bahsederek, “Projeye başlarken her sınıftan bir gıda kolisi hazırlanmasını hedeflemiştik. Ancak öğrenci öğretmen ve velilerimizin göstermiş oldukları duyarlılık ve yoğun ilgi sayesinde hedeflenen koli sayısının dört katına ulaşılmıştır” dedi. Müdür Hilmi İnan projeye destek veren öğrenci, veli ve öğretmenlere can-ı gönülden teşekkür ettiğini ve okulda öğrencilerin iyilik-merhamet, yardımlaşma-dayanışma duygularını geliştirecek etkinlik ve projelerin devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.