Acarkon doğa ile insanları buluşturuyor

Acarkon doğa ile insanları buluşturuyor
Ağaç ve orman ürünleri sektörünün önemli firmalarından Acarkon Orman Ürünleri Konya’da temellerini attığı marka ile bir yaşam stili ortaya çıkararak doğayla insanları buluşturuyor.

Acarkon doğa ile insanları buluşturuyor

Ağaç ve orman ürünleri sektörünün önemli firmalarından Acarkon Orman Ürünleri Konya’da temellerini attığı marka ile bir yaşam stili ortaya çıkararak doğayla insanları buluşturuyor. Özünde doğa olan yolculuklarını kuşaktan kuşağa aktarırken kalite ve özveriden asla vazgeçmediklerini vurgulayan Acarkon Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Acar, “Hikâyemizin en güçlü kahramanları her zaman bu ilkelerimiz oldu. Çünkü ormanın derinlerinden başlayan ve yaşam alanlarıma kadar uzanan bu yaşam tarzı, büyük bir hassasiyet isteyen bir konudur. Sizlerle kalitenin yolculuğuna çıkmak, bizlerin en gururlu ve en mutlu olduğu andır. Ahşap yaşam tarzı için gösterdiğimiz bu özveri, bizi tercih edenlerle aramızda güçlü bir bağ oluşturdu. Birlikte büyüttüğümüz bu sevgiyle de büyük bir markanın doğuşuna vesile olduk İşte biz de bu eşsiz değerin içinde yaşıyoruz” diye konuştu.

4.jpeg

KALİTEDEN VE ÖZVERİDEN ASLA VAZGEÇMİYORUZ

Üç kuşaktır insanların hayatların dokunarak yaşam alanlarını yenilediklerini ifade eden Acar, sözlerine şu şekilde devam etti; “Üç kuşaktır insanların hayatlarına dokunuyor, yaşam alanlarını yeniliyoruz. Konya’da temellerini attığımız markamız ile bir yaşam stili ortaya çıkararak doğayla insanları buluşturuyoruz. Özünde doğa olan bu yolcuğumuzu kuşaktan kuşağa aktarırken kaliteden ve özveriden asla vazgeçmiyoruz. Zaten hikâyemizin en güçlü kahramanları her zaman bu ilkelerimiz oldu. Çünkü ormanın derinlerinden başlayan ve yaşam alanlarıma kadar uzanan bu yaşam tarzı, büyük bir hassasiyet isteyen bir konudur. Biz de bu hassasiyeti göz önünde bulundurarak çalışmaktayız.”

1.jpeg

KÜLTÜRÜMÜZÜ KORUMAYA DEVAM EDİYORUZ

Ahşap yaşam tarzında göstermiş oldukları özveri neticesinde Acarkon’u tercih edenlerle aralarında güçlü bir bağ olduğuna dikkat çeken Acar, “Birlikte büyüttüğümüz bu sevgiyle de büyük bir markanın doğuşuna vesile olduk. Konya’da parke, kapı, ahşap ve ağaç ürünleri dendiğinde akıllara ilk gelen olmak da buraya dayanıyor, ilkelerimize. Biz kültürümüzü korumaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda ahşabın olduğu her alanda kaliteli bir şekilde hikâyemizi yazıyoruz. Sektöre öncülük eden yapımızı çelik kapı kategorisinde de göstererek insanlara istedikleri gerçek kaliteyi sunuyoruz. Gücümüzü sürekli olarak yükseltirken yolculuğumuzun güçlü çözüm ortakları AGT ile de ortak hayallere ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

3.jpeg

YENİLİKLERİ ORTAYA ÇIKARIYORUZ

Sundukları yaşam stilleriyle hayatları doğayla buluşturduklarını kaydeden Acar, “Huzura ve mutluluğa eşlik ediyoruz. Birbirinden kaliteli ahşap ürünleri ürettiğimiz 5 bin metrekarelik fabrikamızda durmadan çalışıyor, 500 metrekare showroom bölümümüzde de eserlerimizi sizlere sergiliyoruz. Hem yenilikler ortaya çıkarıyor hem de sürekli olarak geliyoruz. Bu kültürün bir parçası olmanızı da çok istiyoruz. Acarkon ailesi olarak doğa yolculuğumuza sizleri de davet etmekten büyük bir mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı. Yiğit Berkay Çopur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.