Açılışı sosyal medyadan duyurulan kumarhaneye baskın

Açılışı sosyal medyadan duyurulan kumarhaneye baskın
Isparta'da bir kişinin "tombala" oynatılacak yerin açılışının yapılacağını, sosyal paylaşım sitesindeki adresinden duyurması üzerine harekete geçen polis, adrese operasyon düzenledi- Operasyonda, kumar oynadığı ve oynattığı iddiasıyla 52 kişi gözaltına al

ISPARTA (AA) - Isparta'da, kumar oynadığı ve oynattığı ileri sürülen 52 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin "tombala" oynatılacak yerin açılışına ilişkin sosyal paylaşım sitesindeki adresinden duyuru yapması üzerine çalışma başlattı.

Paylaşımda bulunan kişinin kimliğini belirleyen ekipler, kumar oynanılacak yerin Yedişehitler Mahallesi'ndeki bir evin bodrum katı olduğunu tespit etti.

Adrese operasyon düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Asayiş Şube müdürlükleri ekipleri, kumar oynadığı ve oynattığı iddiasıyla 52 kişiyi gözaltına aldı.

Adreste arama yapan ekipler, 299 tombala kartı, ikişer "bingoyer" diye tabir edilen çekiliş yapan aparat ve fon cihazı, televizyonlara görüntü veren kamera, pullar, yazı kağıtları ve çok miktarda para ele geçirdi.

Zanlılara ait 2 araç ile şüphelilerin üst aramasında 4 ruhsatsız tabanca, K.K'nın üzerinde de 21 gram esrar bulundu.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 51 kişi, Kabahatler Kanunu uyarınca para cezası verilmesinin ardından serbest bırakıldı.

Zanlı K.K'nın ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.