Adana'da dernek ve kooperatife kumar operasyonu

Adana'da dernek ve kooperatife kumar operasyonu
Operasyonda kumar oynattıkları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı, kumar oynadıkları ileri sürülen 125 kişiye para cezası kesildi- Operasyon anı kameraya yansıdı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde dernek ve kooperatife düzenlenen operasyonda kumar oynattıkları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, daha önce operasyon düzenlenen Karasoku Mahallesi'ndeki Şans Oyunları Destek Hizmet Kooperatifi Adana Şubesinde kumar oynatılmaya devam edildiği istihbaratını aldı.

Bunun üzerine kooperatife operasyon düzenleyen ekipler, tombalayla kumar oynatıldığını belirledi. Ekipler, 5 kişiyi kumar oynanması için yer temin etmek suçundan gözaltına aldı. Kumar oynadığı ileri sürülen 77 kişiye de iki yüz on dokuzar lira ceza kesildi.

Sümer Mahallesi'ndeki dernekte de aynı yöntemle kumar oynatıldığını tespit eden ekipler, söz konusu adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 7 kişi kumar oynatmaktan gözaltına aldı, 48 kişiye de kumar oynamaktan iki yüz on dokuzar lira ceza uygulandı.

- Operasyon anı kamerada

Operasyona ilişkin görüntülerde, polis ekipleri, kooperatif binasının kapısının açılması için içeridekilere sesleniyor. Kapının açılmaması üzerine polis memuru, balyozla duvarı kırmaya başlıyor. Bir süre sonra içeridekilerin kapıyı açması üzerine ekipler, binaya girerek arama yapıyor.

Aramalarda tombala için kullanılan kartlar ve pullar ele geçiriliyor. Dernek binasında yapılan aramada da çöp kutularında tombala kartları ve pulları bulunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.