Adnan Acar; Hedefi ‘Yeniden Büyük Türkiye’ idi

Adnan Acar; Hedefi ‘Yeniden Büyük Türkiye’ idi
YRP Konya İl Başkanı Adnan Acar, 10. ölüm yıl dönümünde Millî Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ı anlattı.

YRP Konya İl Başkanı Adnan Acar, 10. ölüm yıl dönümünde Millî Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ı anlattı.

Hedefi ‘Yeniden Büyük Türkiye’ idi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Adnan Acar, Millî Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan’ın bugün daha iyi anlaşıldığını kaydetti. Erbakan’ın 10. ölüm yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada; ekonomik darboğaz ve borç sarmalından ancak yerli ve millî kalkınma hamlesi ile kurtulmanın mümkün olduğuna dikkat çektiğini hatırlatan Acar, “Bizlere dünden bugünü anlatan 54. Refahyol Hükümeti’nin Başbakanı ve Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı vefatının 10. sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.” dedi.

“YILLAR ÖNCE UYARMIŞTI”

Konjonktürel gelişmeler ışığında her fırsatta ‘Milli ve Yerli’ kalkınma hamlesinin önemini ifade eden Erbakan’ın, ülkemizin kaynak ve potansiyelinin harekete geçirilerek dışa bağımlılıktan kurtulacağımızı savunduğunu ifade eden YRP İl Başkanı Adnan Acar, Erbakan’ın, Siyonist küresel güç odaklarının; ekonomik, ticarî ve politik tehditlerine karşı “toprak ayağımızın altından kayıyor” şeklindeki uyarılarının önemini dile getirdi.

“YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE”

Mevcut ekonomik darboğaza, borç sarmalına, dış politikadaki gelişmelerin ortaya çıkardığı kaotik duruma yıllar öncesinden dikkat çeken Erbakan’ın, “Önlem alınmazsa dövecek dizimiz kalmayacak!” sözleriyle bugünü anlattığını belirten Acar, “Yeniden Büyük Türkiye hedefine ulaşmayı şiar edinen Erbakan Hocamızın ortaya koyduğu fikir, proje ve çözüm önerileri bugün daha iyi anlaşılmaktadır.” İfadesini kullandı.

“BUGÜNÜ ANLATMIŞTI”

Milli Görüş’ün 1969 yılında milletimizin sinesinden doğduğunu vurgulayan Acar, Erbakan’ın kırk yıl boyunca  temsil  ettiği milyonların saygınlığına halel  getirmeden, büyük onurla  “Milli Görüş” bayrağı altında siyaseti; milli, manevi, ahlaki, fikri değerler ile birlikte erdem ve samimiyet temelleri üzerine inşa ettiğini belirterek,  şunları kaydetti: “Türkiye’de yaşanmakta olan ekonomik krizler, ağır dış borç yükü, çok yüksek dış ticaret açığı, yoksulluğun ve işsizliğin artması, dış politikada özellikle AB ve ABD’nin samimi bir müttefik olmadığının ortaya çıkması, Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler, Arap Baharı’nın aslında bir ‘kara kış’ olduğunun görülmesi, Kıbrıs, Doğu Akdeniz ve Ege Denizi’nde dış güçlerin oynadığı oyunlar ve gitgide derinleşme eğilimi gösteren sorunlar zinciri, bölgesel ve küresel alanlarda Türkiye’nin yalnızlaştırılmaya çalışılması, tüm bu sorunları ve gelişmeleri yıllar öncesinden işaret eden,  “DÜNDEN BUGÜNÜ ANLATAN” Erbakan Hocamızın haklılığını, ferasetini bir kez daha ispatlamıştır.

 

Cenab-ı Allah Erbakan Hocamıza gani gani rahmet eylesin, tüm bu efsane hizmetlerin yapılmasına vesile olan Erbakan Hocamızdan razı olsun, cümlemize O’nu anmanın yanında anlamayı ve O’nun yürüdüğü yolda yürümeyi nasip eylesin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.