Afyonkarahisar'dan güvenlik güçlerine destek

Afyonkarahisar'dan güvenlik güçlerine destek
Afyonkarahisar Belediyesince, Diyarbakır ve Şırnak'ın Cizre ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine 1,5 ton lokum ve sucuk gönderildi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Belediyesince, Diyarbakır ve Şırnak'ın Cizre ilçesinde görev yapan asker ve polise kentle özdeşleşen lokum ve sucuk gönderildi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, gazetecilere yaptığı açıklamada, teröristlere karşı mücadeleyi kararlıkla sürdüren asker ve polislerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Türk milletinin geçmişte de hainlere karşı daima tek yürek olduğunu ifade eden Çoban, şöyle devam etti:

"Birlik ve beraberliğimizi dün olduğu gibi bugün de kimse bozamaz. Çanakkale'de, Kocatepe'de, Dumlupınar'da nasıl kahramanca mücadele ettiysek Doğu ve Güneydoğu'da devletin bekası, milletimizin refahı ve huzuru için bugün de mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin. Afyonkarahisar Belediyesi olarak bizler de Cizre'de görev yapan özel harekat polisleri ve Diyarbakır'daki askerlerimize ilimizin geleneksel lezzetlerinden yaklaşık 1,5 ton sucuk ve lokum gönderdik. Onların kararlılıkla verdiği bu mücadelede her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz."

- Güvenlik güçlerinden teşekkür

Özel harekat polisleri de Cizre'ye ulaşan lokum ve sucuklar için sosyal medya aracılığıyla teşekkür etti. Polislerin mesajında "Cizre'de, Sur'da, Nusaybin'de manevi desteği ile bizlerin yanında olan, operasyon bölgelerine lokum ve sucuk göndererek bizleri mutlu eden Afyonkarahisar halkına, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.